Fatburnerji
Povsod pod stranski ucinki ni napisano nic. Je mogoce, sploh ce jih jemljes v kombinaciji, da vseeno pride do kasnih prav nevarnih stranskih ucinkov?
In se nekaj, po treningu grem vedno tudi v savno. Bi mogoce huda vrocina v kombinacijami z vsemi temi tabletami utegnila povzrociti kaj...
Sicer pa sem redno, torej vsak dan, na fitnesu ze dva meseca, jem pa samo zdravo, zdravo pri hujsanju je po moji logiki z velikim kalorijskim deficitim, torej ne vec kot 1000 kcal na dan. Trudim se, da upostevam nasvete, ki jih dajete na tem forumu, je pa res, da 4-6 na dan ne jem. Jem dvakrat. Ne vem, koliko sem v tem casu shujsala, ker nisem takrat stopila na vago, ker ne bom zdaj, pa tudi ko bom koncala ne. Hocem, da me je cim manj, to kar pa na meni bo, mora biti cim bolj cvrsto. Zanima me samo tisto, kar vidim v ogledalu, kile me ne zanimajo niti malo. Najprej karnitin, potem pa se fatburner, sem kupila, ker se mi zdi, da bi skoraj vsak drugi osebek, ce biti delal, kar delam jaz, shujsal enkrat vec od mene. Torej sem zafrustrirana, in si zelim malo pomoci. Nisem ena od tistih, ki sedi na riti po ves dan in caka, da se bo s pomocjo cudeznih tabletk resila nadloge. Zelim samo malo pomoci. Ker res garam. In mi ni tezko, res mi ne. Ampak sem zalostna, prav zalostna, ko preprosto... Mislim, da bi lahko slo dal malo vec.
Hvala, ce mi boste odgovorili na vprasanja. In hvala, ce mi boste dali se kaksen koristen nasvet.