že dolgo prebiram ta forum in sem se par stvari tudi že naučila iz njega.Ker se bliža poletje in kopalke in ker bi jaz tudi mogla začeti z dieto, sem se odločila da vam pišem in povprašam o nekaterih stvareh.Stara sem 14 let, visoka 164 cm in tehtam 55 kg.Preveč maščobe imam na trebuhu ter stegnih/nogah ter visečo zadnjco.Rada bi imela raven, močen (čvrst) trebuh, noge brez maščob ter čvrsto zadnjico(rada bi bila "postavna" suhica

) - v mislih imam izgubiti ca. 5-8 kg.Rada bi bila končno zadovoljna v svoji koži.Glede na mojo starost ne morem vplivati veliko na to, kaj bom jedla, saj pripravlja hrano mama

.Lahko pa se seveda izognem sladkim stvarem in stvarem, ki imajo veliko maščob.Prav tako nimam možnosti imeti ne vem kakšnih posebnih treningov (npr. uteži, boksarska vrečka,fitnes - ne pride v poštev).Jem vso zelenjavo in sadje, ne jem pa rib, piščanca, hrenovk(svinsko&goveje meso jem).Zato bi prosila nekoga, ki ima čas, da mi napiše,
a) katerim stvarem se naj v prehrani izogibam,
b)katere so pomembne snovi v prehrani za kurjenje maščob
c)katere dodatke glede na mojo starost potrebujem
d)kakšne treninge naj izvajam ter
e) kako hitro bodo vidni rezultati če se tega 100% držim
Upam, da ne bom naletela na odgovore, preberi si na forumu, saj večina tistih, ki hujšajo, ni v podobni situaciji kot jaz(starost) sploh pa bi rada vse črno na belem(zanesljivo).Zato bi lepo prosila da si nekdo vzame čas in mi lepo razloži vse skupaj.Najlepša hvala že vnaprej in želim vam lep dan še naprej