zacetnica v praksi

Kot vidite, se vem je pridruzila se ena plenicarka, ki sicer ze dolgo spremlja tale vas forum (super nov izgled btw:smt023 )...in se sprasuje kaksen nacin bi bil najbolj ustrezen za oblikovanje ne ravno popolne postave.

Na fitnes hodim ze eno leto, trening imam se mi zdi dokaj v redu. Problem je le prehrana. In to ne v teoriji, ki sem jo kar precej nastudirala, ampak le v praksi. Sem namrec odvisnica hidratov, ki pa seveda povzrocajo le razmnozevanje mojih mascobnih celic in vecanje kilogramov na tehtnici. Zato sem se preprosto odlocila, da jih izlocim iz prehrane.
Zamislila sem si nekje takole: 4 dni okrog 140g B, 60g OH in 30g M, kar znese 1100 kcal, 5. dan pa bi dvignila hidrate, spustila mascobe na 0, B bi ostale nekje na 15%, medtem ko bi kalorije dvignila za kaksnih 200-300.
Koliko sem udarila mimo?

Jedilnik naj bi bil sestavljen iz pretezno perutnine, tune in ostalih manj mastnih rib, nekaj skute in kaksen jogurt tu in tam...od hidratov pa zelenjava...na high-carb pa seveda hidrati z visokim GI.
No, bila bi zelo vesela, ce malo pokomentirate tole papico, da ne bom zivela v dvomih ce sploh delam prav...