Ne dec 12, 2004 19:19 Napisal/-a maja
Sej sploh ne mislim iskati izgovorov. Malo me je le vrglo, ker tega nisem pricakovala. Zone dieta mi namrec, kot sem omenila, ful ustreza in se je drzim brez tezav, ocitno pa sem se temu(in rezultatom) malce prezgodaj zacela veseliti ter sem pozabila na previdnost pri nacrtovanju obrokov, pa se mi je mascevalo. Ampak iz napak se ucimo, tko da ceprav pravis, da se zaradi tega ne bom zredila, je to vseeno prevec porazno za mojo psiho in ocitno je bolje, da si vnaprej naredim nacrt za off dan, drugace prehitro dobim obcutek, da nimam vec kontrole in to pol potegne za sabo en kup problemov. Pa sej punce bodo najbrz vedle, o cem govorim, a ne;) .
Mas pa prav glede motivacije, ker sm danes ful besna na sebe in vem, da si ne bom dovolila, da bi se kaj takega kmalu ponovilo in bom skusala s treningi cimprej nadoknaditi oziroma se preseci zamujeno!!! Ma ce bi bil fitnes danes odprt, bi bla zdej ze tam, tko pa kumi cakam jutri, ker vem, da bom dala vse od sebe! Tko da je res-jeza ti da neverjetno energijo!!! Se ti pa najlepse zahvaljujem, ker si me malo potolazil, sama sm si namrec ze zacela predstavljati, kako se tiste cokoladice in podoben s..t selijo na mojo tazadno :D. Tko da ti res najlepsa hvala!!!
P.S: A ti mas ostale dneve na low-carb? Ker jst jih nimam in ne vem, ce je pol v redu tolk povecati kcal oz. ce je sploh potrebno imeti carb dan. Je pa res, da mam vecino oh iz zelenjave in kosmicev, na dan tezjih treningov pa dodam zgolj se malo rjavega riza, tko da mi za psiho carb dan 1x tedensko ful ustreza. A mi ga ti priporocas in ali je potrebno potem naslednji dan kaj zmanjsati oh in povecati b, ali pa naj se enostavno vrnem zoniranju? Hvala vnaprej!