Če jun 29, 2017 22:18 Napisal/-a Lola27
Tako, uspelo mi je spraviti dol prvih 6kg v zadnjem mesecu in pol (iz 64kg na 58kg pri 160cm). Sicer nisem delala nič posebnega oz. se nisem poglobila v fitnes, ker telovadim doma z "youtube" vadbami (vsak teden druge), predvsem pa sem zreducirala št. in velikost obrokov, a očitno deluje. No, pa 14-16 urnega postenja čez noč se poslužujem.
Ker želim stopit še kar nekaj maščobe (da bi se lahko spet spravila v XS kavbojke), me zanima, ali spodnji jedilnik izgleda ok, od vadbe bi pa malo pojačala intenzivnost in dodala kak dan ali dva kardia;
ZAJTRK (primer 1): 2 kuhani jajci, kos ajdovega kruha z orehi (Hofer), kava;
(pr. 2): ovseni kosmiči (Hofer Knusperone) v vodi, 1/2 banane, pest mandeljnov/orehov/brazilskih;
KOSILO: 1/2 brokolija (kratko kuhanega) pa kakšna riba zraven ali pišč./puranje prsi; zelena solata z olivami
Ali npr.
30g čičerike z nekaj zelenjave in solata;
VEČERJA: jajce, tuna v lastnem soku; / Total jogurt z 0% m.m. s chia semeni in pest borovnic;
Sadja ne uživam dosti, vsak 2. dan recimo, pa še to samo pri enem obroku (recimo banano ali domače jagodičevje);
Kako izgleda moj jedilnik, če želim maščobo čim bolj izničit? Glede vadbe še vedno švicam, tam po 15min na dan (uporabljam eno 6kg), kak dan kolesarim cca eno uro in pa s psom vsak dan na sprehod.