Moj jedilnik - izguba maščobe kaj spremeniti?
Pred dvema mesecema sem malo spremenil prehrano z željo da se malo spucam po domače. V teh dveh mesecih sem kar zadovoljen z napredkom, se pa je vse skupaj zdaj malo upočasnilo. Predvsem me zanima kje lahko kaj spremenim da bom napredek držal na čim višjem nivoju.
moj jedilnik
1.obrok
-3 pečena jajca , 30g narezane suhe salame ali 3 jajca s 30g naribanega sira
2.obrok
-150 - 200 g mesa (različno piščančje ali sinjsko) z veliko skledo solate. če je meso manj mastno dodam v solato feta ali navadni sir. Solata je večinoma paradižnikova z bučnim oljem in kisom
3.obrok
- solata s tuno ali piščančjim mesnim narezkom. v primeru da je s tuno pojem zraven še okoli 30g oreščkov
4. obrok
- merica wheya, dve veliki žlici macarpone, 100g skute, deci mleka ali 2kuhani jajci plus nekaj oreščkov
treniram 4x tedensko ponavadi zjutraj po prvem obroku. po treningu sem do zdaj še spil 40g wheya + 30g malotmaxx. trenutno sem maltomaxx dal vstran. Prej sem tudi pred treningom v prvi obrok z jajci umešal tudi 30-40 g ovsenih pa sem tudi to odstranil da bi videl če bo kaj bolše.
Delam večinoma v nočni smeni tako, da sem najbolj v dilemi zarad zadnjega obroka. ki ga pojem tik pred spanjem. Je to ok ali naj pojem zadnji obrok prej oz zmanjšam količino?
LP