the last push
Trenutno ''hujšam'' že 2 leti. Začel sem z 128 kilogrami zdaj sem se spravil že na 86 kilogramov ter 21% bodyfat. Problem je v tem da se je zdaj čisto ustavilo in stojim pri isti teži že kakšne 3 mesece.
Ko sem začel začel hujšat sem iz jedilnika odstranil samo OH in sem iz 128 prišel na 106 kg. Potem sem začel 5krat tedensko obiskovat fitnes(1-2h). Ter si uravnal jedilnik jedilnik sem imel sestavljen tako da sem pojedel 1700-1800 kcal na dan. V soboto pa sem naredil cheatday ter pojedel to kar mi je prišlo pod roke ;)
zajtrk:
4jajca
kosilo:
500g kuhane zelenjave
300g pečenega piščanca
po treningu:
50g whey proteinov
večerja:
250g skute+žlica medu
pred spanjem:
3deci manj mastnega mleka+50g whey proteinov
tako sem tudi prišel na 92 kg kjer pa se je spet ustavilo zato sem tudi menjal fitnes rutino ter začel delati skoraj brez pavz med serijami. Tako sem potem prišel na 90 kg kjer se je spet ustavilo zato sem tudi prilagodil jedilnik na 1400 kcal obdržal pa sem sobotni cheatday
zajtrk:
4jajca
kosilo:
500g kuhane zelenjave
200g pečenega piščanca
po treningu:
50g whey proteinov
večerja:
250g skute+žlica medu
sedaj mi teža skos variira med 86 pa do 88 kilogramov ampak ne gre več dol. V fitnesu delam skoraj brez pavz med 2 dnevoma ko pa ne hodim v fitnes pa ponavadi grem na kakšen pohod ali pač nekaj da sem v gibanju. Pod 1400 kcal res ne bi rad spuščal jedilnika saj sem zračunal da bi za ekstremno hujšanje moral pojesti 1600 kcal ampak me je ta fustracija da vse delam pa ne gre več nikamor pripeljala do tega da sem spustil na 1400.
Kaj še naj naredim fitnes vsak dan 1-2 uri med serijami ko je le mogoče ne delam pavz da je srčni utrip skos čimvišji ter po jedilniku pojem 1400 da bi vzdrževal težo pa bi moral pojesti 2700. Sedaj sem dobil nasvet da naj odstranim mlečne izdelke tako da nameravam menjati skuto za 200g leče ter proteine po fitnesu za 2banani ter kikijevo maslo. Izgubiti še nameravam okrog 10 kg oziroma hočem priti pod 15% bodyfata.