Sem v 4.tednu lchf prejranjevanja in pocutje je super.Od starta z lchf se potem naprej nisem vec tehtala, resno sportala tek&crossfit 5rednih treningov in mi teza nikakor ni sla dol.Ali je hrane kolicinsko prevec, je morda vzrok v prekomerni uporabi sirov, smetane? Hvala za odgovor!
Ful hvala!potem so bili mlecni izdelki res napaka za moj organizem.Nisem pa cisto razumela ali je bil hec tisto s "prevec vadbe" najbrz prej premalo, da bi lahko pokurila mascobo?..upam da bo zdaj delovalo! Kako vem koliko mascob lahko pojem? Pa hvala se enkrat! Lp
pogosto pride do resetacije hormonov, prebave in obnovi se kostna masa in mišice tako da teža 1 mesec lahko da tudi ne pade toliko. predvsem pri ženskah. ne gre za dologročno dieto kjer hiraš telo. najboljši pokazatelj ti bo mesečna digitalna fotka pod enakimi pogoji ter obsegi na hlačah
Super!hvala obema!samo se nekaj:glede kardio vadbe oz teka, zakaj ga kolicinsko ne sme biti veliko?kako to vpliva na porabo mascob?Sem bila prepricana da jih bom s tekom se bolj pokurila..?
če imaš na LCHF kar nekaj kardia (4x na teden - priprave na polmaraton) in trikrat uteži ali je potrebno zvečer dodajat oh (riž)? Občasno se počutim kar prazno in očitno telo še ni navajeno kurit maščobo?