osebni trener, cena
star sem 28let, treniram 5 mesecev in imam tezave s prsnimi misicami in bicepsi. Sem poskusal za vse mogoce toda nobenega vecjega napredka kljub temu da se stricno drzim pravilne prehrane, spanja, nic alkohola, ... treninga (v 5 mesecih sem izpustil le 1 trening) posledicno mi pada tudi motivacija.
Zato sem se odlocil da najamem osebnega trenerja ki bO spremljal trening prsnih misicic in bicepsov (z ostalim delom sem zadovoljen). Mi je zal da nisem ze takoj na zacetku se odlocil za to. Kot managerju mi je cas zelo pomemben in nimam nic vec namena probavati treninge in tratiti cas.
Cena osebnega trenerja mi ni toliko pomembna, klub temu bi rad zvedel le informativno ceno, rad pa bi nasel trenerja z veliko letnimi izkusnjami.
Prosim ce mi lahko svetujete koga (se najraje vidim da mi svetuje Gasper) in da mi sporociti cisto informativne cene, ker imam pomisleke o ceni, ki mi jo je postavil nek znanec. Se mi ne gre za denar ampak ne bi rad da me nekdo izkorisca.
Prosim, ce napisete realne priblizke cen na forumu in ne na U2U ker to verjetno se koga zanima.
Hvala