Ne okt 19, 2014 17:15 Napisal/-a izka
Spet se malo javljam.... ker nevem kako naprej...
Uglavnem, dobrih 4-5 mesecev sem se lepo držala diete z nizkim OH (20-50g)...varjanta bolj paleo način!(uglavnem, OH zgolj in samo iz zelenjave)! energijo za dobro počutje in dobre treninge sem črpala več ali manj iz dobrih maščob (80-100g) in prav tako nisem pozabila na beljakovine in vsaketoliko tudi na kakšen off obrok...
zadnji mesec pa se je vse skupaj ustavilo! ne le da se je je ustavilo, pač pa tudi počutim se napihnjena, zalita z vodo, prebava se ne obnese več dobro,...kljub istemu režimu prehrane in treninga ki sem ga imela skozi poletje. seveda sem vidno izgubila nekaj maščobe (pas, notranja stran stegen,..) ampak sedaj vse stagnira! nato sem v paniki, jaz bučman, zmanjšala vnos kcal (izpustila sem en obrok) in zadeva se je še dodatno poslabšala (poleg slabega počutja in pomankanja energije sem bila še bolj zalita in spužvasta)
Verjetno se mi je upočasnil metabolizem saj sem že par mesecev na ˝hudi dieti ;)˝
....Kaj naj storim, se sprašujem?
V namenu imam, da bi za 14 dni povišala vnos OH na okoli 100g na račun sadja, da vidim kaj se zgodi?
Kaj menite ostali? se splača provat? imate kakšne druge predloge?
LP