So apr 19, 2008 11:08 Napisal/-a marcelllyn
#ed_op#DIV#ed_cl#zvedel sem preko strani planet-lepote.com....obe strani so res odlične....strani se res prekrasno dopoljujeta, in za obema stranema stoji odlična ekipa, ker so res zelo odlične strani obe,......sicer že kar redno od novega leta prebiram vaše teme, saj so res super, odlično in kakovostno spisane...res lahko tudi začetnik s pomočjo vaših tem odlično začne prehajat v formo, prav tako živeto zdravo z zdravim načinom življenja. Sem pa se registriral na strani moj-trener, pa Vam hkati podelim še to slabo izkušnjo, večina gradiva je tam res slabo opisanega,...pa sem pač se precej razpisal na forumu, tudi o zdravi pehrani in o vsem, pa sem dobil enkrat tak odgovor, naj pišem nekemu trenerju tam, pa mi za plačilo sestavi jedilnik in to je to...na vaši strani pa vidim, da je super vse opisano in lahko že sam uporabnik res cel kup koristnih napotkov izve, tak da super...prau polepšal se mi je dan, ko sem se danes uspešno tukaj registriral,....pa veliko odličnih člankov in veliko lepega Vsem članom portala MaXXimum...#ed_op#/DIV#ed_cl##ed_op#DIV#ed_cl# #ed_op#/DIV#ed_cl##ed_op#DIV#ed_cl#lp,marcelllyn#ed_op#/DIV#ed_cl##ed_op#DIV#ed_cl##ed_op#/DIV#ed_cl##ed_op#DIV#ed_cl##ed_op#/DIV#ed_cl#