Danes je Če dec 12, 2019 14:35 |
Moderatorji: UrosS, Metka, Stasa, Grom
Skobi je napisal/-a:mad max je napisal/-a:<DIV>Polenovka zakon, poceni pa kvalitetna!</DIV>
Ti kupiš tisto v Lidlu, ko je pakirana v modri paki, po 400g, prvo maš karton škatlo, notr sta pa 2 vrečkici in 4 popolnoma enaki bloki ribe?
mrkwa je napisal/-a:Vidim, da je ta tema kr zamrla malo, ampak ob tako dragi hrani predvsem zelenjavi, bi bilo fino malo nasvetov delit.
No kaj se mi je danes zgodilo, bil sm v šparu in sem kupil ene mix oreščke 300g od šparove blagovne znamke vita-fit al kaj. Vsi okrog teh so stali 1-3€. Na koncu pogledam račun in 5€ za 300g oreščkov. To se mi je zdel res too much.
Kje bi kupujeto oreščke?
mrkwa je napisal/-a:Vidim, da je ta tema kr zamrla malo, ampak ob tako dragi hrani predvsem zelenjavi, bi bilo fino malo nasvetov delit.
No kaj se mi je danes zgodilo, bil sm v šparu in sem kupil ene mix oreščke 300g od šparove blagovne znamke vita-fit al kaj. Vsi okrog teh so stali 1-3€. Na koncu pogledam račun in 5€ za 300g oreščkov. To se mi je zdel res too much.
Kje bi kupujeto oreščke?
Dzezy je napisal/-a:Kakšne so cene?
Nabokov je napisal/-a:Kako je sploh s tistimi Hoferjevimi, so praženi ali nepraženi? Na embalaži nič ne piše, na pogled pa je težko reči.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov