Danes je Če dec 12, 2019 22:50 |
Moderatorji: UrosS, Metka, Stasa, Grom
asdfgh je napisal/-a:Mene pa zanima kakšne sardele oziroma kje jih kupujete. Ker zadnč sm gledou in sm najdu samo ene v olju.#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#
maxxADMIN je napisal/-a:#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl##ed_op#img src="http://www.kreativni.hr/PortContent/646/Jadranska-sardina-light.jpg"#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Grom je napisal/-a:polovica bela in polovica svetlo modra. Mardešič Sali Dugi otok
Bench33 je napisal/-a:#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#hahaha :D Grom bo kmal še šef merkatorja :D#ed_op#br#ed_cl#Grom je napisal/-a:#ed_op#div#ed_cl#V Merkatorju zraven Maxx shopa v Ljubljani na Parmovi jih ekstra naročajo ker jim jaz stalno težim, da imajo tudi za naše stranke.#ed_op#/div#ed_cl#
Bench33 je napisal/-a:#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#hahaha :D Grom bo kmal še šef merkatorja :D#ed_op#br#ed_cl#Grom je napisal/-a:#ed_op#div#ed_cl#V Merkatorju zraven Maxx shopa v Ljubljani na Parmovi jih ekstra naročajo ker jim jaz stalno težim, da imajo tudi za naše stranke.#ed_op#/div#ed_cl#
Grom je napisal/-a:#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Defintivno zaradi mene prodajo največ konzeru ravno teh #ed_op#img src="/forum/richedit/smileys/smiley14.gif"#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#Bench33 je napisal/-a:#ed_op#br#ed_cl##ed_op#br#ed_cl#hahaha :D Grom bo kmal še šef merkatorja :D#ed_op#br#ed_cl#Grom je napisal/-a:#ed_op#div#ed_cl#V Merkatorju zraven Maxx shopa v Ljubljani na Parmovi jih ekstra naročajo ker jim jaz stalno težim, da imajo tudi za naše stranke.#ed_op#/div#ed_cl#
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov