Stran 1 od 1

pomoč - dvig knjige v kopru

OdgovorObjavljeno: So okt 20, 2012 11:11
Napisal/-a RenoF
vsem, ki bi mi lahko pomagali,

imam sledečotežavo: potreboval bi knjigo Investments, ki jo imajo samo v koprski knjižnici za tehniko, medicino in naravoslovje. ker sem iz ljubljane bi s težkim srcem opravičil stroške bencina oziroma druge vrste prevoza do tja in nazaj samo za eno knjigo, zato me zanima, če bi se našla dobra duša, ki bi v mojem imenu lahko prevzela omenjeno knjigo (v ponedeljek ob deseti uri) in mi jo dostavila v ljubljano? še poesebej ciljam na tiste, ki načrtujete pot v ljubljano in vam to nebi predstavljalo večjih težav? V kolikor se najde kdo, bi prosil, če mi pošlje sporočilo na rene@siol.net. Obljubim, da prispevam nekaj tudi za bencin:).

lp, Rene

Re: pomoč - dvig knjige v kopru

OdgovorObjavljeno: So okt 20, 2012 23:36
Napisal/-a Brooks
Si poskusil/veš za možnost, da nekatere knjižnice ponujajo medknjižnično izposojo? Torej da jo knjižnica sama dobi od druge. Ti pa jo dvigneš in vrneš v svoji.

Re: pomoč - dvig knjige v kopru

OdgovorObjavljeno: Ne okt 21, 2012 07:52
Napisal/-a RenoF
sem se v preteklosti že posluževal te možnosti, pa je precej zamudna. v tem primeru bi knjigo lahko dobil šele čez dober teden dni, rok izposoje pa je 21 dni (ki seveda teče med tem časom). ker knjigo rabim za delo oziroma študij še vedno upam na kakšno dobro dušo :)