Odgovor Po maj 02, 2011 19:55

Pomagaj pri urejanju spletne trgovine in zadeni darilni bon!

Bi rad sodeloval v žrebu in postal en od treh srečnežev, ki bodo prejeli DARILNI BON trgovin MaXXimum Shop v vrednosti 50 €?

Da? Beri dalje!

Vsi, ki pridno spremljate MaXXimum forum in spletno trgovino www.maxximum-shop.com, veste oziroma ste opazili, da smo lani spletno trgovino prenovili, pred kratkim pa dodali tudi opise izdelkov v italijanskem in hrvaškem jeziku. Izdelkov je veliko, zato se je zagotovo kje pojavila kakšna pomanjkljivost ali napaka.

Kako lahko sodeluješ?
Prebrskaj spletno trgovino (v vseh treh jezikih) in si zapisuj napake oziroma pomanjkljivosti, ki jih najdeš/opaziš. Ko jih zbereš vsaj 10, jih lahko objaviš v tej temi. Prosimo, da ne objavljaš po eno samo napako/pomanjkljivost, ampak zbereš spisek vsaj 10. Pripraviš lahko več spiskov po 10 napak (seveda morajo biti v vsakem spisku, ki ga posreduješ, nove napake/pomanjkljivosti) in si tako povečaš možnosti za dobitek.

Na vsakem posredovanem spisku se morajo pojavljati le nove napake/pomanjkljivosti. Primer: če je nekdo pred teboj oddal spisek, ki vsebuje že katero od napak/pomanjkljivosti, ki so zapisane tudi na tvojem spisku, tvoj spisek ni veljaven.

Na kaj moraš biti pozoren?
- so podani opisi pri vseh izdelkih
- so podane hranilne vrednosti za vse možne okuse
- kakršnakoli napaka/pomanjkljivost v procesu nakupa v spletni trgovini
- manjka kjerkoli kakšen prevod
- in še marsikaj

Vse opisano preverjaš tako za slovenski, hrvaški in italijanski jezik. Prosimo, da na spisku čimbolj konkretno opišeš kje je kakšna napaka (najbolje, da objaviš kar povezavo).


spiske objavljajte v podforumu http://www.maxximum-shop.com.

Pravila sodelovanja:

1. Čas trajanja nagradne igre
Nagradna igra traja do vključno 15. 5. 2011.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani spletne strani http://www.maxximum.si.
V žrebanje bodo vključeni vsi, ki bodo v času trajanja nagradne igre posredovali vsaj 10 napak oz. pomanjkljivosti, ki jih najdejo v spletni trgovini http://www.maxximum-shop.com.
Posredujete lahko več spiskov (seveda morajo biti v vsakem spisku nove napake/pomanjkljivosti) - z vsakim spiskom si povečate možnosti za dobitek.

3. Nagrade
Organizator podeli 3 nagrade - 3x darilni bon za nakup v trgovinah MaXXimum Shop v vrednosti 50,00 €.

4. Žrebanje in podelitev nagrad
• Nagradno žrebanje bo potekalo med 15. 5. in 20. 5. 2011.
• Žrebanje bo potekalo po načelu naključne računalniške izbire s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje.
• Rezultati žrebanja bodo objavljeni v roku 3 dni po žrebu na spletni strani http://www.maxximum.si.
• Nagrajenci bodo lahko darilni bon prejeli in unovčili v eni od trgovin MaXXimum Shop.
• Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče.

5. Splošni pogoji sodelovanja
• S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre in z objavo svojega uporabniškega imena na spletni strani http://www.maxximum.si.
• Podatke sodelujočih bomo uporabili za namene nagradne igre in za potrebe zbiranja podatkov in trženja storitev spletnega strani http://www.maxximum.si.

6. Odgovornost
Organizator nagradnega žrebanja je Maksimum d.o.o., Parmova 51, 1000 Ljubljana.