Ne jan 31, 2010 23:18 Napisal/-a renie
@ Grom: 1. Saj sem urgiral. Rečeno je bilo da se nesme in nisem niti pomislil da bi roval dalje in sploh komu še težil (sicer pa je blo kr direkt nazaj zabrušeno in nisem upal omenjat na maxx-u tega več), mi pa je že takrat bilo čudno glede na to da je lasten izdelek. Zdaj pa sem pogledal na "kante" in videl datum, seveda nisem vesel. POSLAL SI NAM EMAIL?
2. Brez pomislekov še uporabno? Tak sem že imel na koncu probleme maxxWhey uporabljat in se res nebi rad želodcu zamero ali kako uro/dan slabosti reskiral. Prijatli pa tudi ne stojijo v vrsti če je izdelek potekel. TA DAN SE MORA NEHATI PRODAJATI.UPORABENJE DLJE.NI PROBLEMA ZARADI 1 ALI 2 MESECEV
3. Ja sej verjetno sem kupil v kakšni akciji, zato tudi več. Nisem hotel rečt da je zdaj ceneje, temveč pač da je to lahko za koga kr nekaj denarja.
4. Hja moja iskušnja, morda pa bi me lah tisti "admin" ki mi je zabrusil, kdo je pač bil, na sporočilo kontaktiral (če vi rešujete probleme)? Vi poznate vaš posel, jaz sem samo zunanja oseba kateri se je pojavil problem. ADMIN IMA NALOGO DA PAZI DA SE ČLANI DRŽIJO PRAVIL FORUMA. ADMIN JE ZADOLŽEN LE ZA FORUM IN NIMA VEZE S TRGOVINO. IMAŠ TELEFONE IN EMAILE.
Pa mislim da nisem niti cene pisal zraven, temveč samo da imam pač odveč robo za neki euro (nisem zdaj 100%).
@THeOne: Jaz trenutno vidim rubriko mali oglasi. Jaz osebno na bolhi recimo nikol nebi kupil "rabljene" proteine. Tukaj na maxxportalu pa smo nekateri dolgo prisotni in deluje mal bol za zaupat. TAKA SO PRAVLA IN JIH NE NAMERAVAMO SPREMENITI.
@ Staša: Nisem vedel da bom končal. 2 do 3 Wheye kupit se mi ne zdi tolko če si aktiven. Odvisno kok obrokov nadomestiš z napitkom.
@Staša: Kaj pa sem zdaj neiskren? Sem kupoval leta pri maxximumu (že na stari lokaciji leta nazaj) in sem prepil maxWhey čokolada še pa še, pred tem so pa mislim da designerWhey prodajali. Nikoli mi ni bil najboljši, ampak "price/performance" izdelek.
Vrgel sem vceraj proč en načeti maxxWhey in en načeti maxxShake, ker je bilo dolgo odprto in poteklo. Ostalo kar sem opisal pa je v mrzli kleti original zaprto (to se tudi vidi).
ČE JE DATUM KI GA OMENJAŠ...