Stran 1 od 1

InsanitY workout - prehrana

OdgovorObjavljeno: Sr nov 16, 2016 20:46
Napisal/-a NikeR
Pozdravljeni!
Najraje se obrnem na vas, ker vem da mi boste lahko pomagali. Sem moški 188ccm visok in 70kg. Sem suhe postave. Sedaj delam program INSANITY WORKOUT in sem že skoraj na koncu drugega tedna. V športu nisem začetnik, imam kondicijo tako da lahko vadbo brez problema delam rpavilno. Zatakne pa se pri prehrani. Rad bi se prehranjeval za to vadbo rpavilno ali z hrano ali pa z dodatki. Še raje z kakšnimi dodatki ker mi vačsih vsak dan ne rata jesti vse potrebno akr bi moral za to vadbo. Rad bi pridobil še na kondiciji in predvsem na izgledu telesa. Trebušne mišice imam se mi poznajo vendar to ni to, rad bi to še veliko izboljašl in postal še bolj ˝kitast˝. Za vse nasvete se vam že vnaprej iskreno zahvaljujem.

Re: InsanitY workout - prehrana

OdgovorObjavljeno: Če nov 17, 2016 10:34
Napisal/-a UrosS
Tukaj imaš ogromno člankov o prehrani:
http://www.maxximum-portal.com/BodyBuil ... 46/73/1/1/

Začni s prebiranjem. Nato si sestavi jedilnik, ga objavi in bomo komentirali.

Glede prehranskih dopolnil za Insanity rabiš Whey po vadbi, toplo priporočam tudi BCAA pred treningom zaradi tipa treninga.

Re: InsanitY workout - prehrana

OdgovorObjavljeno: Če nov 17, 2016 14:02
Napisal/-a NikeR
Hvala ti za začetek! Kot pravim nočem dobit na kg oziroma mišični masi ker si tega ne smem privoščit.... Zato tudi delam takšen program. Bom pa prebral o prehrani, ko si mi poslal link. Zanima me samo na hitro če imam prav, da moram zaužiti čim več beljakovin in čim manj OH? To je najpomembnejše ali še kaj drugega?

Re: InsanitY workout - prehrana

OdgovorObjavljeno: Pe nov 18, 2016 08:38
Napisal/-a UrosS
Nimaš prav. Beljakovin nekje 1,5 do 2 g na TT, če si aktiven. OH in M prilagajaš glede na cilje. OH naj bodo iz zelenjave in nepredelanih živil (krompir ipd.), isto maščobe naj bodo kvalitetne.

Preberi si članke za začetek pa boš videl.