Nekaj vprašanj glede LCHF
Zelo bi bil hvaležen, če bi mi kdo znal odgovoriti na spodnje:
Kako je z dodatki ki jih jemljem sedaj ob treningu in LCHF:
- Whey vem da moram črtati
- beta alanin? Verjetno ni problem
- citruline malate in aakg? Verjetno ni problem
- l tirozin? Verjetno ni problem
- BCAA? Tukaj sem najbolj v dilemi, ker po embalaži piše da vsebuje tudi sukralozo. Žal je od konkurenčne firme in ne vem če dam lahko link. Ali po lchf sploh rabim bcaa? Se mi zdi precej koristen in ne vem kako bi bilo potem z regeneracijo oz. Ohranjanjem/rastjo mišic.
Ali prav razumem, da naj bi se vsaj v začetni fazi poskušali izogniti malo mlečnim maščobam kot so polnomastni siri, skute zaradi inzulina in predvsem jesti jajca meso na maslu v kombinaciji z zelenjavo?
Kako jesti za kolesarski trening? Prej sem jedel kako banano prej v jogurtu, pa kasneje ovsene kosmiče, testenine, sedaj jasno po LCHF to ne gre. Kolesariti na tešče? Ne vem kako bi kolesaril 3 ure le kako uro po tem ko sem zaužil toliko maščob? Kaj pa rast mišic in hranjenje le teh po vadbi da jih ohraniš itd... po lchf se malo pobere vse skupaj oz kaj potem telo pač naj bi črpalo iz maščob in ne mišic?
Precej vprašanj ampak najlepša hvala za odgovore. Veliko koristnega zveš in vsaka čast zakoncema Grom za znanje ki ga podajate, tudi od Uroša veliko prebral.
Hvala!