Odgovor Če feb 16, 2017 20:25

Takšnega vabila, kakršno sledi, najbrž ne vidite pogosto

Takšnega vabila, kakršno sledi, najbrž ne vidite pogosto

Tokrat vas vabim k sodelovanju v pravi znanstveni raziskavi o vplivu ketogene diete na hujšanje in zdravje! Ste za? Upam!

Raziskavo organizira Fakulteta za vede o zdravju (Univerza na Primorskem) v sodelovanju z nami. Potrebovali bomo več deset posameznikov, ki bodo tri mesece pod našim nadzorom hujšali s ketogeno dieto. Spremljali jih bomo na različne načine: od antropometričnih podatkov (teža, višina, obsegi telesa), res izčrpnega seznama krvnih parametrov, bazalne presnove, vpliva diete na splošno in psihično počutje sodelujočih, delovanja možganov in do vpliva diete na črevesno floro. Sodelovali bomo dietetiki, psihologi, zdravniki, kineizologi..

Na fotografiji lahko vidite oris raziskave, pri kateri sodelujem kot svetovalec za ketogeno prehranjevanje. Kmalu bomo objavili poziv za prijave in dejavnike (točni izločitveni in uvrstitveni dejavniki bodo znani ob vabilu k prijavi, verjetno pa bodo nekako v smislu: indeks telesne mase vsaj 30, starost med 25 in 55 let, neuporabnik ketogene ali katerekoli stroge diete v zadnjih letih, brez uprabe zdravil, telesno neaktivni …). Več informacij v kratkem!

Slika
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com