Odgovor Ne feb 18, 2007 17:26

Zakaj ne smem oglaševati vseh dodatkov?

Da ne bo dilem

Opozarjamo vas, da je oglaševanje izdelkov proizvajalcev, ki jih NE uvaža naše podjetje (razvidno v e-trgovini http://www.maxximum-shop.com/), na forumu PREPOVEDANO. Sem sodi kakršno koli diskutiranje o takih izdelkih, prav tako lepljenje povezav.

Pri tem bi želeli pojasniti vzrok za takšno odločitev

Ustanovitev Maxximum Portala je posledica entuziazma lastnika Gašperja Groma. Nekateri se boste spomnili strani predhodnice, nekoč poimenovane Grom s Gym Home Page, na kateri ste lahko našli nekaj člankov in debatni forum. Zaradi kasnejše lastnikove odločitve, da se tudi poslovno posveti fitnessu in bodybuildingu, je stran, kasneje preimenovana v Maxximum Portal, zaživela v današnji razsežnosti. Osnovnim rubrikam so se pridružile še številne nove, prav tako pa se je strani priključila tudi spletna trgovina Maxximum Shop, ki je poglavitni razlog za uvedbo tega pravila.

Obiskovalci, ki so kdaj sami napisali kakšen članek oz. imajo izkušnje z vzdrževanjem določene spletne strani, vedo, koliko truda je vloženega v tak projekt in razumejo, zakaj ne želimo, da se oglašujejo tisti, ki niso ničesar prispevali k razvoju našega portala. Menimo, da z našimi članki na portalu precej pripomoremo k ozaveščanju športnikov o prehrani in vadbi ter pripadajočih temah in najmanj, kar si dovolimo zahtevati, je spoštovanje pravila o prepovedi reklamiranja proizvajalcev drugih uvoznikov.

Na tem mestu bi želeli opozoriti še na nekaj:
NE OBSTAJAJO DOBRI IN SLABI PROIZVAJALCI, OBSTAJAJO LE DOBRI IN SLABI IZDELKI!

Če se v okviru naše strani priporočajo izdelki proizvajalcev, ki jih uvaža naše podjetje, to ne pomeni, da so izdelki drugih proizvajalcev z enako sestavo (npr. glutamin) slabši (ali boljši) od izdelkov, ki jih tržimo. Priporočanje izdelkov omenjenih proizvajalcev je logična posledica naše dejavnosti uvoza in prodaje izdelkov teh proizvajalcev, kar tudi odkrito povemo. Odločitev o izbiri izdelka je v končni fazi stvar vsakega posameznika. Vse, kar pričakujemo od vas, je le, da ne razpravljate o izdelkih drugih uvoznikov.

Prepovedano je tudi prikrito oglaševanje in prodaja (npr. e-mail naslov, ki nakazuje na druge sorodne strani, "beri med vrsticami" oglaševanje, prodaja preko zasebnih sporočil ipd.) ter kakršno koli pristransko podajanje mnenj na forumu.

HVALA VSEM ZA RAZUMEVANJE!
"You are what you eat." "I need to eat a skinny person" ;)

Facebook: FIT KUHINJA