Stran 1 od 1

izguba teže

OdgovorObjavljeno: Ne jul 17, 2005 15:02
Napisal/-a Ksenja
že eno leto je tega kar sem nehala redno hoditi na fitnes (6x/na teden po dve uri). Zgubila sem 8kg! Takrat sem imela za svoje pojme idealno težo. Sedaj tehtam 49kg in sem visoka 170cm, kar je veliko premalo! Nisem namensko hujšala! Nimam nobenih nabranih odvečnih maščob in tudi koža se mi ni povesila! Nimam problemov s celulitom! Teže nisem zgubila v kratkem obdobju, temveč v 1 letu! Ne pijem pogosto alkoholnih pijač (povprečno v razmiku 2-3mesecev) in ne jemljem nobenih takšnih ali drugačnih drog!

Problem je v tem, da sedaj delam in študiram, poleg tega hodim vsaj 2x na teden na fitnes (čas mi ne dopušča prejšnih treningov) in sem veliko na kolesu (sezona). Jem vsaj 5x na dan, vendar ne maram testenin, krompirja in cvrtih zadev! Uživam v mesu - piščanc, puran, konjsko in ribe; zelenjavi; včasih tudi sladkarije (ponavadi ko sem zmatrana). Pazim tudi če čez dan spijem dovolj količine - najraje vodo ali cedevito (ostali sokovi so mi presladki).

Prosim za nasvet kako naj pridobim nazaj svojo težo? Ne svetujte mi kontracepcijskih tablet, ker sem probala že prej z večimi in se nikakor ne morem navaditi oz. občutim hude stranske učinke! Ne svetujte mi da opustim še to nekaj telesne aktivnosti, ki si jo privoščem, ker delam bolj ali manj na razgibavanju in ne na takšnih ali drugačnih kondicijskih treningih, izgorevanju maščob inp.

Hvala za odgovor.

OdgovorObjavljeno: Po jul 18, 2005 19:14
Napisal/-a borisk
hmmm...a se počutiš preveč suha?

Ja na hrani se bo treba malo pomatrat, ampak ne mislim da začneš jesti pašto če ti ni ušeč, in kaj podobnega....le mal več pojesti to kar sedaj ješ, ker mislim da še to kar ješ, poješ premalo. Pozitivna stran tega je, da ješ dokaj zdravo hrano, in ne maraš tistega kar se drugi morajo paziti. Pa še 6. obrok vključiti.

Moje mnenje je da ješ premalo in imaš dokaj prehiter metabolizem, .... skratka premalo kalorij, kar pomeni da telo začne porabljati telesne zaloge, zlasti v poletnem času!

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 12:18
Napisal/-a Ksenja
Prav imaš. Počutim se presuho! Rito sem zgubil in prsa... zgledam kot 12 letna punčka. :smt001
Obrazne poteze imam lepe, ampak od kar sem zgubila toliko kilogramov, nisem zanimiva za moški spol in me to moti. Vem, da se sliši zelo otročje in sebično! Samozavest mi je zaradi tega padla (zaradi videza). :smt017

Jem veliko in bom res probala še več... Hvala za nasvet.

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 15:13
Napisal/-a mirč
enostavno
več jej
pizza mmmmmm
itd.
lp

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 15:49
Napisal/-a OutThere
Mmmm... pizza.

Samo ni tolk enostavno. Če bo liter masti pojedla na dan ne bo dobila kaj prida mišic, špeha pa obilo, razen če bo vozila Tour.
Nene...

Dobre OH in B na kup, pa trenirat k debil. Takoj spet B in OH... Če ne drugače pa v šejkih (sam po mojem gre. če dobro treniraš).

Probej seštet Kcal na dan, pa poglej če imaš presežek ali primanjkljaj. Lahko da imaš presežek, pa vseeno ne gre gor. Poznam punco, k ji gredo kile dol, ker doji - pa požre veraga in pol. Bo treba pa dva vraga pojest. Ni druge.

ps: Največji burger na svetu je do sedaj edina pojedla ena drobna študentka:
http://www.foodmarket.com/news/2005011701.html. Jap, nismo vsi isto narejeni.

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 16:09
Napisal/-a Creation
ta punca je pa nesla testota :smt003

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 16:18
Napisal/-a Ksenja
Kaj je to testo?

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 17:18
Napisal/-a stormy
Ksenja je napisal/-a:Kaj je to testo?
:smt005

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 18:33
Napisal/-a Creation
gre za to KDO je Testo :smt003 LEGENDA!

OdgovorObjavljeno: To jul 19, 2005 18:41
Napisal/-a Grom
Tip v rumeni majci in japankah...