Odgovor Sr mar 01, 2017 08:02

Keto Diet: Science or Bullsh*t?! ft. Layne Norton

Iz stališča zdravega fitneserja, oblikovanja telesa pove kar realno. Ampak 70% ljudi v sodobnem svetu ima uničene sistema predvsem nadzora apetita.. Pa tudi nekajkrat vmes bi sev detajlih ne strinjal z njim.. ampak na splošno ok povedano

Če ne vidite drugih prednosti keto in vas zanima oblikovanje telesa potem so druge metode. Pri enih bolj in pri drugih manj učinkovite. Osebno imam kar nekaj fitneserjev na dosti oh. Seveda ne pozabljam na maščobe kot smo to delali včasih in ne pretiravam z oh kot smo to delali včasih. Ker po mojih izkušnjah tako ohranjamo presnovno fleksibilnost in je veliko lažje potem držat formo in spucat.
meni osebno in mnogim drugim pa je keto pač spremenila življenje in ne zanima me le oblikovanje telesa ampak tudi drugi vplivi.. neizguba časa, zbranost, energija, manj razmišljanja o hrani, zdravje, lažje držanje forme itd.

To napisal zato ker pogosto slišim, da je kak pacient trener, svetovalec izjavil, da grom zagovarja in piše le keto. Da v večini, ker še teh ko želijo keto ne uspem vseh časovno podelati :)


Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com