Stran 1 od 1

Uporaba kalkulatorja

OdgovorObjavljeno: Po jun 08, 2015 12:03
Napisal/-a drajce
zdravo :)

eno vprašanje imam za vas :) zanima me uporaba kalkulatorja. Ko se v kalkulator vpiše kilaža, se napiše ciljno kilažo ali trenutno?
rad bi shujšal 10 kg, pa nevem kako točno kalkulator uporabiti :D

Hvala za odgovore :)

Re: Uporaba kalkulatorja

OdgovorObjavljeno: Po jun 08, 2015 12:27
Napisal/-a Grom
ne obstajajo kalkulatorji ki ti bi to povedali oziroma je rezultat odvisen od masičesa. prva stvar je da prečistiš prehrano, povečaš beljakovin in zelenjavo ter ne ješ junka.
pri večini je že to dovolj

Re: Uporaba kalkulatorja

OdgovorObjavljeno: Po jun 08, 2015 13:29
Napisal/-a drajce
najleša hvala za hiter odgovor.

Se opravičujem ker sem postavil slabo vprašanje.
zanimalo me je v zvezi z uporabo energetskega kalkulatorja ki sem ga našel na vaši spletni strani -https://www.facebook.com/MAXXIMUM.SI/app_203351739677351 .
Sprašujem pa zato ker se z junk hrano ne prehranjujem, pa bi si rad spremenil prehrambene navade. Zanima me pa uporaba kalkulatorja, ker sem opazil ko sm bral članke, je energetski vnos zelo pomemben, tako da bi si rad svojega izračunal. zato me tudi zanima ali je treba podati ciljno kilažo ali trenutno. Predvsem me zanima zato da se malo izobrazim na tem področju, ter si poskusim malo prilagoditi jedilnike skladno z svojim zivljenskim slogom ter potrebami.

hvala

Re: Uporaba kalkulatorja

OdgovorObjavljeno: Po jun 08, 2015 16:26
Napisal/-a blossom
Vneseš trenutno težo, ker ti računa na to težo sedaj, koliko približno porabiš. In potem od te cifre odšteješ, da prideš do potrebnega deficita.