Prosim za pomoč

Danes je So dec 07, 2019 15:49 |
Moderatorji: UrosS, Metka, Stasa, Grom
zhelva je napisal/-a:Uroš: Upam da se ne bo narobe slišal sam vem, da vas je velik na forumu takih, ki ste malenkost proti OH. Ne pravim da nujno rabiš OH za HIIT samo pri sebi sem opazila, da tisti dan ko delam HIIT mora bit ALI ful maščob ALI OH, nekaj od tega ker je res grozen napor za telo, jaz ga niti ne izvajam 3x na teden ampak max 2x... drugače opazim ful pomanjkanje energije, oz. potem po treningu sem totalno mrtva.
zhelva je napisal/-a:Napisala je rutino 1. dan brez OH, 2. dan nizki OH in HIIT (torej ze drugi dan ubistvu skoraj brez OH), jaz vem da to pri meni nebi slo skozi, morda na prvi dan še, na drugi pa sigurno ne... po tem kar je pisala vidim, da res veliko trenira, ne vidim razloga da bi izključila kompleksne OH iz jedilnika. Jaz sem jih za eno obdobje pa sem ful, ful nazadovala, tako da očitno enim to ne sede. Sej ne rečem, kile so šle dol sam trening performance mi je šu pa za 30% dol. Pa še skoraj sem razvila binge eating disorder. Tko da se ne grem več ekstremov.
zhelva je napisal/-a:Aja, pa ko govorim o OH mam v mislih ajdovo kašo, kvinojo, mogoče kakšne ovsene kosmiče, da ne bo kdo mislu da govorim o belem kruhu al pa kej ;) Jaz sem na sebi sprobala res veliko različnih stilov prehranjevanja v zadnjem času, tudi cikliranje, pa sem nekako ugotovila, da mi najbolj paše (torej da se dobro počutim in uspešno treniram) če mam vsak dan vnos OH nekje okoli 100g, pa še to iz virov, ki sem jih prej naštela. Tud ni več cravingov, želje po off-obrokih, brez problema se držim in lepo napredujem. ;)
UrosS je napisal/-a:zhelva je napisal/-a:Uroš: Upam da se ne bo narobe slišal sam vem, da vas je velik na forumu takih, ki ste malenkost proti OH. Ne pravim da nujno rabiš OH za HIIT samo pri sebi sem opazila, da tisti dan ko delam HIIT mora bit ALI ful maščob ALI OH, nekaj od tega ker je res grozen napor za telo, jaz ga niti ne izvajam 3x na teden ampak max 2x... drugače opazim ful pomanjkanje energije, oz. potem po treningu sem totalno mrtva.
Ne gre se za fobijo pred OH, niti osebno nisem proti OH, proti M ali proti B :)
Gre se za način, kako si napisala. Telo rabi ob HIIT prava hranila, ne zgolj OH, M ali B.zhelva je napisal/-a:Napisala je rutino 1. dan brez OH, 2. dan nizki OH in HIIT (torej ze drugi dan ubistvu skoraj brez OH), jaz vem da to pri meni nebi slo skozi, morda na prvi dan še, na drugi pa sigurno ne... po tem kar je pisala vidim, da res veliko trenira, ne vidim razloga da bi izključila kompleksne OH iz jedilnika. Jaz sem jih za eno obdobje pa sem ful, ful nazadovala, tako da očitno enim to ne sede. Sej ne rečem, kile so šle dol sam trening performance mi je šu pa za 30% dol. Pa še skoraj sem razvila binge eating disorder. Tko da se ne grem več ekstremov.
To kar si napisala je pa tipična napaka, ki smo jo vsi dali čez - premalo hrane, sploh, ko se greš kvazi low carb. Učimo se na lastnih napakah.zhelva je napisal/-a:Aja, pa ko govorim o OH mam v mislih ajdovo kašo, kvinojo, mogoče kakšne ovsene kosmiče, da ne bo kdo mislu da govorim o belem kruhu al pa kej ;) Jaz sem na sebi sprobala res veliko različnih stilov prehranjevanja v zadnjem času, tudi cikliranje, pa sem nekako ugotovila, da mi najbolj paše (torej da se dobro počutim in uspešno treniram) če mam vsak dan vnos OH nekje okoli 100g, pa še to iz virov, ki sem jih prej naštela. Tud ni več cravingov, želje po off-obrokih, brez problema se držim in lepo napredujem. ;)
O tem bova enkrat debatirala ob dolgi kavi. Dobra tema za hudo debato :)
Vrni se na Prehrana in izguba telesne maščobe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov