Odgovor Pe okt 25, 2019 08:26

Za nami je že 8. Maxximum Open

Za nami je že 8. Maxximum Open.

Tudi letos je šlo vse po načrtih. No, priznati moram, da sem pred tekmovanjem letos malo bolj nervozen kot prejšnja leta, saj je manjkal do sedaj glavni pomočnik Uroš in tudi dolgoletna napovedovalka. Oba so uspešno nadomestili drugi.
Število tekmovalcev je bilo približno enako kot lani. Ponovno smo gostili številčnejšo hrvaško ekipo, kar mi je v posebno veselje!
Kot vsako leto bi se rad zahvalil posameznikom, ki so pomagali pri pripravah na tekmo, pri organizaciji in pri izvedbi. Ekipi na naših stojnicah: Metka, Tine, Tadej, Tamara – hvala! Neutrudnežem v zaodrju in na zapisnikarski mizi: Tomas Ogo in Mateja, Karli, Bor, Moreno, Mare, Martina, Patricija in predvsem Tjaša in Dimitrij, ki sta prevzela Uroševo vlogo, in vsem ostalim. Hvala vsem!
Seveda zahvale tudi sponzorjem, ki so omogočili letošnjo tekmovanje, prispevali lepe nagrade za tekmovalce. Torej, hvala letošnjim sponzorjem!
Generalni sponzor letošnje prireditve je podjetje BioTechUSA, pri organizaciji pa so nam na pomoč priskočila tudi podjetja oziroma blagovne znamke: Maxximum Shop, Warrior Nutrition, Absolute Live, Nocco – No Carb Company, Olympus Shop, Sukrin, Pro Tan, Torras, Čudežne Testenine, Yamamoto Nutrition in Pekarna Planika.
Čestitke vsem tekmovalcem, ki so letos poskrbeli za zanimivo in vznemirljivo tekmo. Vaš trud se je izplačal – za vsakega med vami upam, da vam je Maxximum Open dal novo energijo, zalet in motivacijo, da boste iz sebe prihodnjič iztisnili še več!
In seveda hvala vsem obiskovalcem, da ste prišli na ogled super prireditve in ker podpirate širitev našega športa in truda, ki ga vanj vlagamo vsi: tekmovalci in tekmovalke, sodniki, organizatorji, podjetja, ki prispevajo k temu, da se lahko družimo.
Ekstra hvala hrvaški ekipi s Krunoslavom Komesarovićem, glavnim sodnikom, na čelu. Brez njih bi bila prireditev definitivno na nižji ravni.
Pa našim sodnikom Mitji Gaborju, Zmagu Karnerju, Brigiti Brezovac, Petru Bukovniku, Robertu Poreberju. Lepa hvala tudi drugim sodnikom iz Hrvaške in Makedonije.


Vidimo se drugo leto na 9. mednarodnem tekmovanju Maxximum Open, verjetno spet v Mariboru.

Slika
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com