Če avg 25, 2016 23:30 Napisal/-a Grom
Fantje res nimam časa vsakemu posebaj odgovarjat na ene in iste emaile..:
Vem da je na forumo veliko tega ampak vseeno nisem najdo to kaj bi jaz hotel zato sem ti napisal zasebno sporocilo.
Gre se za misicno maso...sedaj imam 83 kg velik sem 182 in okol 15% mascobe... zaj pa da bi mi ti povedal al je v fitnesi delati boljši več ponovitel na vajo recimo 12-15 pa manjše kile ali naj vzamem večje kile pa delam 6-8 ponovitel ? OBOJE.. KOMBINIRAŠ. V ZAČETKU TRENINGA GREŠ MANJ PONOVITEV IN POTEM VEČ.. LAHKO TUDI MENJAŠ IZ TRENINGA V TRENING
pa glede hrane me še zanima kolko mesa naj na dan pojem in beljakovin (vem da je odvisno od človeka ampak tak da mi sej približno poveš ko se spoznaš na to)... res bi mi veliko pomenilo če bi mi malo povedal o tem... hvala že vnaprej
CCA 1,5 DO 2,5 G NA KG. SE PRAVI TI TAM OKOLI 200 G IN JE
da ti povem malo moj jedilk kak sem do zaj delal
zjutraj vsak dan 3 jajca UPAM DA CELA potem sem tak šel trenirat po treningi sem spil proteine čisto sirotko eno merico(60ml) čes kakih 45 min sem še jedo kosilo okoli 300g mesa(piščanje prsi, govedino) zraven pa riž ali pa kako zelenjavo recimo bučke. DAJ NEKAJ OLIVCA.. potem sem pojedo še kako banano, jogurt sadni GLEJ DA NI SAMO CUKR pol pa še mam en obrok ko pa jem kake ribe, tuno iz konzerve, skuto DAJ NEKAJ KVALITETNIH MAŠČOB. RABIŠ ZA HORMONE... včasih tudi kako pečeno meso... mi lahko poves ka delam narobe ali je to priblizno prav ? :D HVALAA!