Stran 1 od 1

Nagrade! :)

OdgovorObjavljeno: Sr jan 11, 2017 09:42
Napisal/-a UrosS
Izbrane fotografije bodo nagrajene, in sicer:

1. nagrada za najlepše oblikovani biceps (odločitev komisije). Nagrada je: komplet izdelkov BioTech USA (1x Iso Whey Zero 2,27 kg, 1x BCAA Flash Zero, 1x One-A-Day in 3x Zero Bar) in fitnes trening z Gašperjem Gromom na dan in na lokaciji, dogovorjeni z zmagovalcem. Na ta dan se zmagovalcu podeli tudi paket izdelkov.

2. nagrada za najbolj domiselno fotografijo (odločitev komisije). Nagrada je: komplet izdelkov BioTech USA (1x Iso Whey Zero 2,27 kg, 1x BCAA Flash Zero, 1x One-A-Day in 3x Zero Bar) in fitnes trening s tekmovalko Valerijo Slapnik na dan in na lokaciji, dogovorjeni z zmagovalcem. Na ta dan se zmagovalcu podeli tudi paket izdelkov.

3. nagrada za največ pridobljenih všečkov na fotografiji v albumu na https://www.facebook.com/MAXXIMUM.SI/photos/ (glas ljudstva). Nagrada je: komplet izdelkov BioTech USA (1x Iso Whey Zero 2,27 kg, 1x BCAA Flash Zero, 1x One-A-Day in 3x Zero Bar).

Slika

Re: Nagrade! :)

OdgovorObjavljeno: To mar 28, 2017 07:15
Napisal/-a UrosS
O, la, la! Imamo zmagovalce :)
Žirija je zasedala in spregovorila. Najlažje delo smo imeli s tretjenagrajenim: največ všečkov je dobil Žiga - 147!
https://www.facebook.com/MAXXIMUM.SI/ph ... =3&theater

Več težav in dilem sta nam povzročili drugo in prvo mesto, a na koncu smo se odločili, da je uporaba kantic Biotech USA kot uteži najbolj domiselna, zato drugo nagrado dobi Nastja: https://www.facebook.com/MAXXIMUM.SI/ph ... =3&theater

O lepoti in velikosti bicepsa pa lahko rečemo samo - vsem skupaj klobuk dol! Lepe mišice, veliko dela in vztrajnosti, vsi ste lahko za vzgled! Žal zmaga vedno samo eden in tokrat smo se odločili, da je to Bine
https://www.facebook.com/MAXXIMUM.SI/ph ... =3&theater

Žiga bo dobil svojo nagrado po pošti, Nastji in Binetu pa se oglasimo in se dogovorimo za skupni trening in predajo nagrade!

Hvala vsem za sodelovanje in čestitke! :)

Slika