Odgovor Sr jan 11, 2017 09:16

Nagradna igra: NAJ BioTech USA Biceps 2017

Za začetek leta nekaj novega – in upamo – zabavnega. Iščemo lepe mišice in prepričani smo, da jih bomo našli prav med vami!

Ste za akcijo?

Pošlji nam fotko svojega bicepsa in se poteguj za lepe nagrade! Nagradili bomo tri pošiljatelje: najlepšo mišico, najbolj domiselno fotografijo in fotografijo, ki bo najbolj všeč občinstvu.

Pozor: na fotki mora biti tvoj obraz, tvoj biceps in embalaža vsaj enega izdelka BioTech USA (podrobnosti v Pravilniku)

Najlepša mišica dobi paket BioTechovih izdelkov IN trening z Gašperjem Gromom, za najbolj domiselno fotografijo smo poleg paketa dobrot BioTech USA uspeli urediti trening z – ohoholala – Valerijo Slapnik, gospodu popularnežu ali gospodični priljubljenki pa paket BioTechovih izdelkov.

Fotografirajte svoj biceps z vsaj enim izdelkom BioTech USA, pri čemer naj vidimo tudi vaš lepi obrazek! Bodite domiselni, zabavni, pa če ste mišičasti kot bog ali ne!

Naj se zabava začne!

Slika

Nagradna igra traja od 10. januarja do 28. februarja 2017. Fotografije pošljite na e-naslov uros.sobocan@maxximum.si, objavili jih bomo v albumu NAJ BioTech USA Biceps 2017 na facebook strani Maxximum Slovenija. Pravila nagradne igre so na voljo med "zapiski" na facebook strani Maxximum Slovenija.