Sr mar 16, 2016 17:16 Napisal/-a MIAR1981
Tako prišel je tudi moj trenutek ko lahko s ponosom povem da mi je uspelo s Gašperjevo pomočjo,Maxximumom,Sukrinom in seveda z mojo voljo
preoblikovat telo v nek drugačen izgled,ki pa še zdaleč ni zaključen.
Res me čaka še veliko dela s trebuhom in boki a z vstrajnosto vem da bom uspel.
Gašper mi je pokazal,da s Keto se da in res se da.
Da na kratko malo povzamem po mesecih kaj se mi je dogajalo
Takoj na samem začetku akcije se mi je zdelo hja Mirči če bo tak kot se je začelo nebo problemov.,treningov na samem začetku nisem izvajal in vse je
štimalo. Počutje bilo ok nič pogrešal a ne za dolgo.
Namreč nekje tam ob koncu novembra sem imel en operativni poseg in zato sem bil v bolniškem staležu in seveda doma.
Kaj naj počnem?Nič počivam in kar na lepem se mi pojavijo hudi glavoboli tako močni da nisem obstal na nogah, ki trajajo cca.3dni.
Na kar Gašperju pišem da imam glavobole.
On pa kot iz topa KOLIKO SOLIŠ HRANO? DAJ MALO VEČ. KOLIKO PIJEŠ? PIJ ZADOST TEKOČINE.
Res spremeba očitna v parih dnevih se je stanje normaliziralo.
Nakar sem v decembru začel smrdet po acetonu, kar bi naj bil znak za ketozo ampak res zaudarjat.
Kilogrami so enostavno kar padali jaz pa z njimi sploh izgled kot da sem bolan no vsaj po mišljenju drugih
Ker pač ni vredu če si debeli,ni vredu če si presuhi pa bledi, A VREDU PA JE DA POŽEREŠ DUNAJSKI POMFRI PA VLKI PIR GOR, TO PA JE COOL.
Oblačila sem popolnoma zamenjal iz XL NA M kavbojke W34/L32 sedaj W31/L32
Hrana je pa poglavje za sebe.
Hladilnik smo spucali v nulo( margarine,olja,moka,riž,testenine,kruh,sladkor,sladkarije) vse to smo dali brezdomcem v Mariboru. Aja pa alkohol nula/niente/ništa.
Povečalo se je število jajc,masla,kokosovo maslo,piščančjega ter puranjega mesa,zelenjave,polnomastni sir,lešniki,makadamija,olivno olje,ribe,sploh losos.
Tako da sedaj lahko rečem da mi je obrok postal postranska dejavnost kjer ne čutim pomajnkanja odrekanja nečemu,lakote,ter bistvo vsega je da imam zadost energije in da funkcioniram bolje.
Kaj še naj rečem počasi na fitnes po fitnesu še mali nogomet in je dan zaključen.
Tebi Gašper in tvoji celotni Maxximumovi ekip pa še enkrat hvala, da si me sploh izbral mi naredil jedilnik,trening ter dal dodatke ki sem jih prejel v samem izivu.
Sedaj se bom vrjetno na tebe obrnil še za pridobitevmišične mase.
Res hvala še enkrat ,spet znova si dokazal da Keto deluje in to na dolgi rok.
to je to....
aja končni rezultati
Teža: 77kg -23kg
Trebuh: 76cm -17cm
Stegna: 56cm -4cm
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.