Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

 
FB skupina FB skupina 2
 
Danes je Pe okt 07, 2022 04:55

PRAVILNIK + PRIJAVNICA

<< x

Stasa

Uporabniški avatar

Sugar Free

Vnosov: 4233

Pridružen: Po okt 14, 2002 15:34

Odgovor Po feb 02, 2015 03:04

PRAVILNIK + PRIJAVNICA

PREOBRAZBA Z GAŠPERJEM GROMOM IN BIOTECHOM

PRAVILNIK


1. Splošno

Pravilnik določa način izvajanja PREOBRAZBE Z GAŠPERJEM GROMOM IN BIOTECHOM (v nadaljevanju: preobrazba). Prijava na preobrazbo poteka od 2. 2. do vključno 8. 2. 2015. Izbor dveh kandidatov bo znan do 10. 2. 2015. Preobrazba izbranih dveh kandidatov traja od 16. 2. do vključno 15. 6. 2015. Organizator preobrazbe je Maksimum d.o.o., Parmova 51, 1000 Ljubljana.

2. Pravica do sodelovanja in prijava


Sodelujejo lahko registrirani člani Maxximum foruma, ki so hkrati polnoletni državljani Republike Slovenije s stalnim ali z začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Sodelovati ne morejo zaposleni pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani. S prijavo na preobrazbo potrjujete, da se strinjate s tem pravilnikom.

PRIJAVITE SE TAKO, da najkasneje do 8. 2. 2015 na e-mail grom@maxximum.si pošljete:
- izpolnjeno prijavnico, ki je naložena kot priponka v tem prispevku
- fotografije svojega telesa (v skladu s točko 4.a)

Trener Gašper Grom bo izmed prijavljenih izbral eno kandidatko in enega kandidata. Imena izbranih kandidatov bodo objavljena do 10. 2. 2015 na Maxximum forumu v podforumu PREOBRAZBA Z GAŠPERJEM GROMOM IN BIOTECHOM. Gašper Grom bo z izbranima kandidatoma do 15. 2. 2015 opravil uvodni razgovor ter jima sestavil prehranski in vadbeni načrt. Kandidata s preobrazbo pričneta 16. 2. 2015. Do tega dneva morata na Maxximum forumu v podforumu PREOBRAZBA Z GAŠPERJEM GROMOM IN BIOTECHOM odpreti vsak svojo temo, v kateri bosta ves čas trajanja preobrazbe ažurno vodila svoj dnevnik (v skladu s točko 3). V dnevniku bodo objavljene tudi »prej – potem« fotografije izbranih kandidatov (v skladu s točko 4).

POMEMBNO! Udeleženci jamčijo, da so posredovani osebni podatki pravilni in so za to odgovorni.

3. Vodenje dnevnika


Izbrana kandidata morata najkasneje do 16. 2. 2015 v podforumu PREOBRAZBA Z GAŠPERJEM GROMOM IN BIOTECHOM odpreti vsak svojo temo, v kateri morata ves čas preobrazbe ažurno voditi svoj dnevnik (zahtevajo se najmanj tri objave tedensko).

Prva objava mora vsebovati:
- naslov dnevnika (Ime Priimek)
- telesne mere (višina, kilogrami, obsegi, odstotek maščobe in podobno)
- kratek opis samega sebe, svojih želja, pričakovanj, ciljev in podobno

Objave morajo vključevati jedilnike, treninge, recepte, počutje, napredek in druga opažanja ter fotografije (obroki, trening, napredek, prosti čas, ...). Dnevnik naj bo čim bolj pregleden ter grafično lepo in pestro urejen. Priporočljivo je, da večina objav vsebuje zapise o prehrani in vadbi ter splošna opažanj, izogni se opisovanjem na primer samo treninga ali samo prehrane. Od vsakega kandidata se zahtevajo najmanj tri objave tedensko.

4. Fotografije

a) »prej« fotografije (velja za vse, ki se želijo prijaviti)

- vsi, ki se želijo prijaviti, morajo skupaj z izpolnjeno prijavnico poslati tri fotografije svojega telesa z vidnim obrazom (primer fotografij je viden v podforumu Maxx FIT IZZIV 2015 v prvem prispevku posameznega dnevnika)
- fotografije pošljite na grom@maxximum.si najkasneje do 8. 2. 2015
- fotografirajte se v sproščeni sprednji, zadnji in stranski pozi (brez poziranja!)
- pošljite vsako fotografijo posebej, ne kolaža
- fotografije morajo biti jasne, primerno svetle, brez objektov, ki bi zakrivali telo ali kakorkoli popačili videz, brez računalniških obdelav
- fotografije naj bodo posnete z iste razdalje, ob enaki svetlobi
- na fotografijah bodite v kopalkah ali spodnjem perilu, da se lahko oceni telesno formo
- na fotografijah mora biti vidno potrdilo o prijavi, ki je naloženo v priponki tega prispevka
- pazite, da s potrdilom ne zakrivate telesa
- prijavljeni kandidat jamči, da je na fotografijah resnično on in da so bile fotografije posnete po prejemu potrdila o prijavi
- »prej« fotografije služijo za izbor dveh kandidatov za preobrazbo; fotografije tistih, ki ne bodo izbrani za preobrazbo, ne bodo posredovane tretji osebi, fotografije izbranih kandidatov pa bodo oblikovane v kolaž in objavljene v prvem prispevku dnevnika obeh kandidatov

b) »potem« fotografije (velja zgolj za izbrana kandidata)
- oba izbrana kandidata morata ob koncu izziva poslati tri fotografije svojega telesa z vidnim obrazom
- oba kandidata fotografije pošljeta na grom@maxximum.si najkasneje do 15. 6. 2015
- fotografirajta se v sproščeni sprednji, zadnji in stranski pozi (brez poziranja!)
- pošljita vsako fotografijo posebej, ne kolaža
- fotografije morajo biti jasne, primerno svetle, brez objektov, ki bi zakrivali telo ali kakorkoli popačili videz, brez računalniških obdelav
- fotografije naj bodo posnete z iste razdalje, ob enaki svetlobi
- na fotografijah bodita v kopalkah ali spodnjem perilu, da se lahko oceni telesno formo
- na fotografijah mora biti vidno potrdilo o udeležbi, ki bo kandidatoma poslano na e-mail do 10. 6. 2015
- pazita, da s potrdilom ne zakrivata telesa
- izbrana kandidata jamčita, da sta na fotografijah resnično ona in da so bile fotografije posnete po prejemu potrdila o udeležbi
- »potem« fotografije izbranih kandidatov bodo oblikovane v kolaž in objavljene na koncu dnevnika obeh kandidatov

5. Prehranska dopolnila BioTech in nagrada Sukrin

Vsak izmed izbranih kandidatov mesečno prejme prehranska dopolnila proizvajalca BioTech. Prehranska dopolnila za kandidata izbere trener Gašper Grom glede na njune potrebe in cilje.

V primeru, da se kandidata očitno ne držita zastavljenega prehranskega in vadbenega načrta, sta dolžna povrniti vrednost izročenih prehranskih dopolnil.

Ob uspešnem zaključku preobrazbe bosta oba kandidata nagrajena s paketom naravnih sladil ter low-carb mok in mešanic za peko kruha in peciva Sukrin.

6. Obveznosti kandidatov

Poleg obveznosti, ki izhajajo iz ostalih točk tega pravilnika, se kandidata zavezujeta, da se bosta dosledno držala zastavljenega prehranskega in vadbenega načrta ter vseh trenerjevih navodil.

Kandidata se zavezujeta, da se bosta dvakrat mesečno sestala s trenerjem Gašperjem Gromom (na podlagi dogovora v Ljubljani ali Mariboru) in da mu bosta vsak mesec poslala fotografije napredka.

7. Soglasje kandidatov

Kandidata soglašata (velja za ves čas trajanja preobrazbe in po njenem koncu):
- s predstavitvijo preobrazbe in objavo svojih fotografij na http://www.maxximum.si in njenih podstraneh, facebook straneh MAXXIMUM SLOVENIJA, GASPER GROM – NUTRITION CONSULTANT & PERSONAL TRAINER in FIT KUHINJA ter v reviji Postani Fit,
- da bosta za potrebe predstavitve preobrazbe dala intervju,
- da se v vseh predstavitvah preobrazbe lahko uporabijo vsi podatki in fotografije, ki so objavljeni v njunih dnevnikih.

7. Ostali pogoji

Izbrana kandidata soglašata s tem pravilnikom ter z objavo svojega imena, priimka, uporabniškega imena ter ostalih podatkov (razen osebnih) in fotografij iz dnevnikov, in sicer na spletni strani http://www.maxximum.si, facebook straneh MAXXIMUM SLOVENIJA, GASPER GROM – NUTRITION CONSULTANT & PERSONAL TRAINER in FIT KUHINJA ter v reviji Postani Fit, in sicer izključno za namene promocije preobrazbe.

8. Odgovornost

Na vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo glede preobrazbe in niso urejena v tem pravilniku, odgovarja komisija. Vse odločitve komisije so dokončne in nanje ni mogoča pritožba. Organizator se obvezuje, da bo skrbno varoval osebne podatke sodelujočih in jih bo uporabljal izključno za namene, določene v teh navodilih ter jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu podatkov.

9. Končne določbe

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje in se hkrati zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu sodelujoče obvestil o vsakršni spremembi oziroma dopolnitvi.
"You are what you eat." "I need to eat a skinny person" ;)

Facebook: FIT KUHINJA
<< x

Grom

Uporabniški avatar

Šefe

Vnosov: 63980

Pridružen: Če sep 23, 2004 18:35

Odgovor Ne feb 08, 2015 12:58

Re: PRAVILNIK + PRIJAVNICA

Čas za prijave še danes!
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com
<< x

Grom

Uporabniški avatar

Šefe

Vnosov: 63980

Pridružen: Če sep 23, 2004 18:35

Odgovor Po feb 09, 2015 21:34

Re: PRAVILNIK + PRIJAVNICA

Trenutno analiziram kandidate in se odločam. Lahko, da bom komu poslal email, da me jutri pokliče, da se še pogovorimo in da dobim pravi vtis.Le če ne bom prepričan v izbor danes.
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com

Vrni se na Preobrazba z Gašperjem Gromom in Biotechom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


 
FB skupina FB skupina 2
 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
.