Pozdrav,
sem en "udelezencev" raziskave... Sicer uradnih rezultatov se nismo prejeli pa tut zadnji meritev se ne tako, da o temu ne bom razpredal... a na kratko pa morda se komu v vzpodbudo. Spodaj jaz oktobra lani na enem kongresu in pred nekaj dnevi na naslednji ediciji istega dogodka. Lani nekje "debelih" 180kg cca letos na meni hlace iz srednje sole.
Lotil sem se 20. januarja, ko sem prisel do zakljucka da sem pa le "mal" predebel...hecna storja. Nekak me teza nikoli ni zanimala oz. me pac ni motla. Na dan, ko me je "zmotla" sem imel 173,3 kg. Predvcerajsnjem 22 oktober 111,2kg. Prva 2 meseca (pred Gromom) delal po svoje, potem 3 mesece (po Gromu) oz. v casu raziskave po Gromovo. Sedaj mal mesano... Poleti sem v casu dopusta jedel tudi hidrate ampak verjetno v "normalnih" kolicinah. V dobrih 14 dneh sem kljub uzivanju hidratov shujsal se 2 kg. Danes vecino dni sem v ketozi al pa na "modrate LCHF" (do 100g hidratov dnevno pa se to pogosto ne) tu pa tam si kaj privoscim in sem zacel s konkretnejso fizicno aktivnostjo. Sem pa najraje v ketozi kateri vcasih sledi kak post... Mal se v glavnem igram, raziskujem in ugotavljam... v kratekm grem spet pogledat izvide pa vidm kje sem. Vmesni rezultati (nekaj izvidov sem tudi sam naredil) pa so zeloi zanimivi. Predvsem jeterni encimi, ki so od rahlo anomalnih sli v "gabarite" in odmik holesterolov k ustreznejsim vrednostim.
Z Gasperjem se verejtno ne bova nikoli strinjala o "zelji" po sladkem ...

hecna zgoda o blondinkah in rjavolskah a dejstvo je, da po prvem obdobju, ko sem se "odvajal" oz. bolje receno uvajal v "keto stanje" brez nikakrsnih tezav ne posezem po sladkemu. Kar mi je pa pri tej zadevi najboljse pa je zmogljivost, zmanjsana potreba po spanju in izjemno kvalitetno spanje koliko ga pac potrebujem - tudi prej sem realtivno malo spal sedaj pa je to spanje zares spanje. Najslabse pri vsemu pa je, da mi mnogi (tudi zena) "grozijo", da mi bodo "podtaknili" moko, da dam ze enkrat mir.
No ja... kdo ve morda tut sam spesnim kako knjigo pa detaljno opisem vse faze, izkusnje, ugotovitve ter dognanja, ko bodo zbrana. Pa jo pred objavo dam v komentar Gasperju pa se komu...

tweet:
@Igorc73