Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

 
FB skupina FB skupina 2
 
Danes je Ne jan 17, 2021 13:33

Zahvala z moje strani

<< x

_Jurc_

Uporabniški avatar

Senior Member

Vnosov: 581

Pridružen: So mar 25, 2006 07:54

Odgovor Ne nov 14, 2010 16:51

Zahvala z moje strani

Prva zahvala gre seveda človeku, brez katerega fitnes in bodybuilding scene v Sloveniji sploh ne bi bilo. Gašper, najprej hvala, ker (zelo uspešno) javnosti predstavljaš ta lep šport, pa tudi zdrav način življenja nasploh. Forum (oz. več le-teh ;) ), trgovine, fitnes, ... eno bolj uspešno od drugega, obenem pa še vedno najdeš čas in brezplačno deliš raznorazne informacije in nasvete tukaj na forumu.
Rad bi se ti zahvalil za pomoč pri pripravah na tekmo, tako glede ponudbe kvalitetnih dodatkov po ugodni ceni, kot tudi za marsikateri koristen nasvet. Včasih se pač rad prepričaš preden malo spremeniš stvari in glede na tvoje dolgoletne izkušenje si ti več kot pravi naslov za raznorazna vprašanja. Hvala! :))

Seveda pa vse skupaj brez NAJBOLJŠE (fantje, se opravičujem, ker sem vam jo vzel, a je ne spustim :)))))) ) punce na svetu ne bi bilo možno. Spremljanje na tekmah, spodbujanje med pripravami in prenašanje med napornimi trenutki... kaj več ni treba pisati :).

Rad bi se zahvalil tudi navijačem. Spodbujanje-na tekmi, na forumu ali kje drugje...takšna podpora tekmovalcu ogromno pomeni in odtehta vse mesece odrekanj in neskončne ure kardia :)P.S.: Lep pozdrav forumašicema iz Hrvaške (upam, da se nisem zmotil :) ). Da ti nekdo, ki ga sploh ne poznaš, reče, da te spremlja po forumu in pride navijat zate na tekmo..neprecenljivo! :)))
<< x

gavr0

Uporabniški avatar

Mlečnozobec

Vnosov: 280

Pridružen: Sr jul 09, 2008 13:52

Kraj: LJ

Odgovor Ne nov 14, 2010 20:28

Re: Zahvala z moje strani

_Jurc_ je napisal/-a:P.S.: Lep pozdrav forumašicema iz Hrvaške (upam, da se nisem zmotil :) ). Da ti nekdo, ki ga sploh ne poznaš, reče, da te spremlja po forumu in pride navijat zate na tekmo..neprecenljivo! :)))


Heheh, si že znan kot PRO..... drugače pa čestitke za dosežke!!!
<< x

snjezana

Pleničar

Vnosov: 59

Pridružen: Pe dec 11, 2009 20:17

Odgovor Ne nov 14, 2010 20:43

Re: Zahvala z moje strani

još jednom čestitke i veliki pozdrav od svih nas iz Hrvatske koji smo bili i navijali-sve si nas osvojio odličnom formom i sjajnim nastupom na bini.Iz tebe zrači sportski duh i velika ljubav prema tome čime se baviš!!!

...dobro si zapamtio ;-)
<< x

Grom

Uporabniški avatar

Šefe

Vnosov: 63980

Pridružen: Če sep 23, 2004 18:35

Odgovor Ne nov 14, 2010 23:52

Re: Zahvala z moje strani

thanks. take zahvale dosežejo da pozabim na kakega posameznika ki je iz svoje nehvaležnosti (vemo na koga mislim) povzorčil da začnem resno premišljevat da bi tole pomoč črtal iz svojih hobijev in raje delal kaj drugega ali pa komu zaračunal kot to delajo drugi. Thanks obema (tudi Duhu in drugim ki so se mi zahvalili osebno). Tebi pa le to da nadaljuj in boš dosegal še večje uspehe. Tvoja mišica izgleda kvalitetna kot da bi treniral že 30 let, kar je ogromen plus tako da mislim da boš šel višje in višje...
Vabljeni na moje spletne strani: www.gaspergrom.com

Vrni se na IBFF World 2010

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


 
FB skupina FB skupina 2
 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
.