So feb 05, 2011 00:09 Napisal/-a dragon88
Jaz vedno pravim takole; Vsak program je lahko dober in dokler ti konstantno delaš nek napredek in slediš svojemu cilju - who cares kakšen je program! Just lift fuckin weights - najpomembnejše pravilo in 90% folka to pozablja! In tisto tedensko skakanje iz programa, na program je tudi patetično! + Itak večina folka da na treningu max 70% od sebe; kje je še 100% oz. 100+% in točno ta cona, da največji napredek! Seveda pa za-to rabiš v prvi vrsti; glavo, srce in jajca!
Npr. jaz sem tam 2 - 2 let pa pol bolj pumpal in bolj treniral po raznih splitih in prišel iz tam 55kg na nekje 72kg; zadne slabe 2 leti pa treniram za moč in eksplozivnost - treningi so za 180 stopinj drugačni(npr. delati počep 3-4x/teden bo počasi že postala rutina al pa vsaj 2x/teden); itak dost močnejši + iz 72kg sem prišel na trenutnih 85kg - vse teže merjene na tešče in na višini: 170-171cm! Delam praktično samo kompleksne vaje; N.1 vaja oz. vaja vseh vaj; počep, občasno še deadlift in nekaj za posterior chain, bench, floor press, military stoje, dips, rows(štanga in ročka-variram), pull-ups in nekaj osnovnih vaj za trebušno steno(najpogosteje Hanging Leg Raises in Sit-ups, ter tudi crunches in Lying Leg Raises! In to je to!