Moj jedilnik in vadba
prosim za komentarje/mnenje o mojem jedilniku/vadbi. Drugače pa sem visoka 170 cm in tehtam 63-64 kg. Trebušne so sicer vidne, imam pa vseeno včasih občutek napihnjenosti.
Jedilnik:
- zajtrk: 3 jajca, popečena na kokosovi maščobi, košček masla (cca 20-30g), nekaj zelenjave (paradižnik, paprika, kumara), zeleni čaj/kava + 2x omega 3, one a day, minerali, cca 30 min pred zajtrkom vzamem še l-carnitine
(včasih namesto masla v jajca vmešam kokosovo moko - šmorn, zraven pa še pojem žlico mandljevega/arašidovega masla, ali naredim preliv iz temne čokolade - 75% kakava ali pa pijem kavo s smetano)
- kosilo: cca. 150 g piščanca + kuhana zelenjava (brokoli, cvetača)/sveža solata + 2x omega 3 - sem nekaj časa zraven jedla še avokado, a mi ni ustrezalo - sem imela občutek, da se redim
- malica: 30g wheya, 30 g oreščkov (lešniki, mandlji, občasno arašidi)
- večerja: cca. 150g piščanca/govedine/tune + solata + olivno olje, balzamični kis, včasih tudi kakšen sir zraven, olive
Na dneve, ko treniram pa še max burner in l-carnitine pred treningom ter 30g wheya po treningu.
Pred kratkim sem za zajtrk imela 3 jajca in banano, ter po treningu še zraven malto, pri malici pa še kakšno sadje, ponavadi jabolko.
Off obrok imam ponavadi čez vikend (kakšna pica, testenine, sladoled), vendar je to to in čez teden nimam nekih želj po junk-u.
Trening:
Treniram običajno 4-5x tedensko v fitnesu, pri čemer imam trening razdeljen na mišične skupine, in sicer:
- prsa, triceps
- noge, rame
- hrbet, biceps
Vsakič dodam še dve vaji za trebušne mišice in po treningu z utežmi še 30 min kardio (menjavam tek, hojo v hrib, včasih tudi orbitrek).
Zadnje čase se mi zdi, da ni več napredka oz. se celo počutim napihnjeno oz. je možno, da mi hormoni nagajajo?
Aja pa še to....tudi obiski wc-ja niso več tako redni kot so bili pred dvema mesecema...a je možno, da je to vplivalo dejstvo, da sem črtala banano iz zajtrka in jabolko iz malice ter dodala maščobe? pred tem namreč ni bilo nobenih težav.
Lp,