Če apr 21, 2016 20:11 Napisal/-a bella87
Grom, kje delam največjo napako?
Tudi sama vidim, da delam nekje napako, ker tudi sem lačna, ampak ne vem kje je vzrok. Mogoče preveč beljakovin in premalo maščob? Ali pa izbiram napačna živila. Tudi zjutraj sem zelo lačna, zato sem zdaj tri dni zjutraj pojedla nekaj jagod in je bilo bolje. O lchf prehrani sem prebrala res veliko in v teoriji obvladam skoraj vse, ampak prenesti to v prakso, je pa kar težko. Tudi mi je jasno, da sadje ni ok, ampak ne vem, kaj bi bilo zjutraj najlažje pojesti, tako da je za prvo silo in da ne zaužijem preveč kcal, ker potem imam naslednji obrok v službi. Mogoče je težava mojega jedilnika tudi to, ker nisem mesojeda. Vztrajam še naprej, motivacija za izboljšave je.
Današnji jedilnik:
DAN 18: ČETRTEK, 21. 4. 2016
OBROK 1
jabolko
OBROK 2
sardele v olju 90g
korenje, kumare
OBROK 3
losos 125g
maslo 50g
brokoli
jajce 2x
POČUTJE
Danes zjutraj je bila spet kar velika lakota, ampak ker imam konkretni obrok potem v službi okrog 9ih, zjutraj ne želim pojesti nekaj preveč kaloričnega, ampak nekaj kar je za prvo silo. Nekateri na lchf pijete zjutraj kavo, ampak jaz je ne maram in ne vem s čim bi jo lahko nadomestila. Sicer pa sem danes arašidovo maslo nadomestila z dvema trdima kuhanima jajcema in je bil obrok res nasiten.
Zavedam se, da je moj jedilnik laičen in mogoče celo popolnoma zgrešen, ampak stremim k izboljšavam in nabiram informacije. Koristni so vsaki nasveti in komentarji glede mojih napak.