Danes je So feb 27, 2021 07:23 |
Tjašša je napisal/-a:Oj :)
Sama sem trenutno pri istem. Se trudim pridobiti na mišični masi in hkrati ostati pri lchf (imam 168cm in slabih 50kg). Zaenkrat prakticiram tako, da dopoldne oz. do treninga jem maščobe+beljakovine, potem tik pred treningom oz. med treningom dodam hidrate, vključim pa jih tudi v obrok po treningu (riž, kosmiči, sadje). Če prav razumem (poenostavljam), se ti organizem čez noč naravna na maščobe in jih kuri še preostanek dneva, če mu ne daš hidratov.
Ne morem ti še povedati, kako se stvar točno obnese pri meni. Zaenkrat prakticiram zadevo slab mesec, sem si pa sestavila razpredelnico in merim obsege, da lažje spremljam razvoj. Kar se tiče pridobivanja maščobe, se pa nekaj zanašam tudi na vizualno oceno situacije.
Upam, da pomaga.
Tjašša je napisal/-a:Pred/med treningom uporabim bieotechov carbox, včasih pa kar sadje. Po treningu ne dodajam hidratov v obliki prehranskih dopolnil. Merim pa vse po vrsti - meča, stegna, rit, pas, prsi, rame in roke :) tudi po moje ni slabo, če narediš kakšne prej/potem fotke, da malo lažje oceniš situacijo.
Tjašša je napisal/-a:Saj pravim. Hidrate dodajam šele krajši čas, kakšen mesec. Redim v slabem smislu se zagotovo ne. Ostajajo mišice vidne, žile tudi :D tako na oko rečeno me je še malo pobralo (predvsem maščobico okrog pasu), mišice gredo pa kljub temu na boljše. Lahko pa objavim razpredelnico&kake fotke, ko se bo nabralo malo več meritev v njej, ko bom bolj točno videla, kako moje telo reagira in ko bo razlika malo bolj očitna.
Zadovoljna zaenkrat s tem režimom, manjka le še čas.
Vrni se na Jedilniki forumašev
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov