To jan 24, 2017 13:26 Napisal/-a pzak
Trenutno stanje: V zandnjem letu nisem kaj dosti pisal, ker mi je bilo nerodno, zakaj-->Zaradi vsponov in padcev, ki so bili prisotni. Sem pa vedno aktivno spremljal in prebiral o LCHF prehrani. Zadnje leto se je teža nekoliko spreminjala, odvisno od letnega časa in sicer od 107-111kg. Pred enim tednom pa je padla odločitev, da gremo naprej, če smo že začeli (na začetku 124kg) --> torej od srede naprej sem nekako na LCHF : B:M:OH = 25:70:5, začetna kilaža 111kg, danes 108,5kg --> cilj izguba maščobe.
Odločitev pa je tudi bila, da prvo porihtam prehrano in čez mesec dva začnem nazaj s fitnesom (trenutno je še ogromno fizike okrog hiše...)
Prav tako sem študiral o vključitvi v fit izziv vendar na koncu se nisem vključil, želim pa srečno in pogumno vsem na izzivu, z veseljem vas bom prebiral!
Jedilnik je v zadnjem tednu skoraj vsak dan nekako takole:
Zajtrk ob 11:00:
- sir (domač) cca 100g
- pršut, salam (domač) = 50-70g
- indijski oreščki (so še za porabit kasneje lešniki) =30g
Kosilo ob 16.30
- jajca (domača ali hofer) = 3-4kos
- sir za ribat (grana padana) = ?g za po vrhu da spremeni okus :)
- kokosova maščoba = 5g za pečenje
- domače maslo = 10-15g
- paprika = 1 kos
Večerja 20:00
- goveje meso = 150g
- dušen por = ?g
- domače maslo= 10-15g
- kokosova maščoba = 5g za pečenje
My fitnes pal mi naračuna, da je to 1600kcal (B=108g, M=130g, OH=26g), zanima me ali je to dovolj kcal ali ne za mojo težo (lakote ne čutim)? Ali je jedilnik OK? Ter katere dodatke bi moral še vnesti pri taki prehrani (vitamine: one a day ali kaj drugega)?
Hvala za odgovor
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.