Odgovor Pe avg 30, 2013 20:30

Hitra low carb musaka

1 večja bučka
500 g mlete govedine
200 ml paradižnikove omake (zmiksani pelati)
3 jajca
lonček kisle smetane
malo mleka + 2 žlici kisle smetane
sol, poper, česen
košček masla


Govedino popečemo na maslu, solimo, popramo, dodamo česen in na koncu še paradižnikovo omako. Odstavimo. Bučko na tanko narežemo, polovico razporedimo po dnu srednje velikega pekača, nadevamo z mesnim nadevom, obložimo s preostalimi rezinami bučk, prelijemo s prelivom iz 3 jajc in lončka kisle smetane. Pečemo cca. 30 minut pri 180 st. C. Nato premažemo z mešanico kisle smetane in mleka ter pustimo, da se ohladi.

Slika
"You are what you eat." "I need to eat a skinny person" ;)

Facebook: FIT KUHINJA