Maxximum Adapt

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Izšla je šestnajsta številka brezplačne revije POSTANI FIT

  • avtor: Maxximum
  • 11.06.2016

Postani Fit je brezplačna revija za zdravo in aktivno življenje, ki je prvič izšla pred šestimi leti. Prispevke pripravlja ekipa avtorjev, ki so predani zdravemu in aktivnemu življenju, glavni urednik pa je Gašper Grom, dipl. dietetik in prehranski svetovalec z več kot dvajsetletnimi izkušnjami.

Revija Postani Fit na svojih straneh ponuja številne zanimive prispevke o:

  • zdravi prehrani,
  • hujšanju,
  • vadbi ter
  • telesu, zdravju in dobrem počutju.

V šestnajsti številki revije Postani Fit preverite kako začeti z LCHF prehrano, kaj se skriva v fat burnerjih in kako se izogniti tenzijskemu glavobolu. Preberete lahko tudi zanimiv članek o tem, ali ste se znašli v pasti psihopata in intervju s Tadejem Miholičem, ki je s spremembo prehrane spremenil svoje življenje.

Naslovnica Postani Fit 16
Kazalo Postani Fit 16

Revijo lahko brezplačno (nakup ni pogoj) vzamete v eni izmed trgovin Maxximum Shop v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Novi Gorici, Murski Soboti in na Ptuju ali brezplačno ob nakupu v e-trgovini www.maxximumshop.si. Revija je na voljo tudi v številnih fitnes centrih po Sloveniji.

LOKACIJE TRGOVIN (klik)

Ste zamudili pretekle številke? Prelistajte jih v digitalni obliki na spletni strani www.postanifit.si ali pa si jo shranite na računalnik v obliki PDF datoteke.


 
AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek