AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek

Izšla je dvajseta številka revije POSTANI Fit

Revija PostaniFit

Les Mills Live, največji fitnes festival na svetu, kmalu v Ljubljani!

  • avtor: Maxximum
  • 07.03.2016

Tisočglava množica, spektakularno prizorišče, vrhunski treningi in športno vzdušje bodo 12. marca pretresli Slovenijo. V Ljubljano, kot del svetovne turneje največjih fitnes festivalov, že drugo leto zapored prihaja Les Mills LIVE! Dogodek, ki obiskovalce ne bo pusil ravnodušne, se bo odvijal v veliki dvorani Športnega centra Konex, Cesta na Brdo 109.

Les Mills Live Ljubljana 2016

Kaj je LIVE?

Live je naziv za globalni fitnes festival, ki je nastal z združitvijo dveh svetovnih velesil, ponudnika skupinskih treningov Les Mills in proizvajalcev športne opreme Reebok. Gre za niz enodnevnih dogodkov po vseh svetovnih prestolnicah, kjer bodo množince navdušencev skupinskih tgreningov trenirale združeno. London, Pariz, Shanghai, Melbourne, Berlin... in Ljubljana!

Komu je LIVE namenjen?

LIVE je namenjen vsem športnim privržencem in ljubiteljem skupinskih treningov, ki želijo trening združiti z nepozabnim doživetjem. Pestra ponudba kakovostnih treningov bo zadovoljila še tako zahtevnega vadečega. Odkrivanje mej svojih zmogljivosti na GRITU, najpopularnejši obliki treninga po HIIT konceptu, prekipevanje energije na Body Attacku, borbena nastrojenost na Body Combatu, ali plesna evforija na Body Jamu. Vse to in še več, le na Les Mills LIVE-u!

Les Mills Live Ljubljana 2016

PRIJAVE in INFORMACIJE!

Urnik, ostale informacije in prijave najdete na live.lesmills.si.

Kako do cenejše vstopnice?

Preprosto! Na live.lesmills.si vam ponujamo možnost nakupa vstopnice s popustom. Ob prijavi izberite možnost cenejše vstopnice, kliknite na popust in sledite navodilom za deljenje videa na svojem Facebook profilu. Ko boste to storili, boste lahko kupili cenejšo vstopnico!

Grem na LIVE nagradna igra!

Slikajte se na treningu svojega najljubšega programa, sami ali v družbi prijateljev. Pošljite nam fotografijo, katero bomo objavili na Les Mills Slovenija Facebook pageu in se potegujte za Reebok praktične nagrade! Več o nagradni igri na live.lesmills.si !

Se vidimo na LIVE-u!


 
Stašina Fit kuhinja