Fitnes kuharica e-novice

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

XV Hrvaško prvenstvo v bodybuildingu in fitnessu

  • avtor: Gašper Grom
  • 02.05.2012

V soboto 28.aprila je bilo v hrvaškem Daruvarju državno prvenstvo hrvaške v bodybuildingu in ftinesu. Zaradi uvedbe novih kateogrij bikini in athletic fitnes je bilo tekmovanje izredno dolgo in naporno.

Izreno močna konkurenca je bila v bodyfitness kategorijah kjer je pričakovano zmagala Zrinka Fišer. Zrinka je obene glavni favorit tudi za Evropsko prvenstvo, ki bo čez 14 dni potekalo v Zagrebu. V svoji kategoriji je premagala odlično pripravljeno Evo Rusan, v skupni (overall) pa še Veroniko Blažev, ki je zmagala visoko kategorijo bodyfitness.

Zmagovalec bodyclassic overall kategorije je bil odlični Marko Petričević, ki zadnja leta trenira pod taktirko trenerja Maria Jarnečića. Marko je tako končno osvojil tisto kar si zasluži.

Bodybuilding kategorije tokrat niso bile močno zastopane. V njih so zmagovali tekmovalci, ki drugače nastopajo in zmagujejo v bodyclassic kategorijah. Zmagovalci posameznih kategorij so sedaj že uveljavljeni člani hrvaške reprezentance: Robert Horvat, Danijel Miklečić, Nikola Demo in Zlatko Piralić. V skupni kategorjiji je zasluženo alvil Danijel Miklečić, ki je letošnje leto v res odlični formi.

Na tekmi ni nastopil eden najboljših svetovnih tekmovalcev v bodyclassic kategoriji Dražen Vrbančić, ki se bo naslednji teden pridružil tudi reprezentanci v Španiji.

Hrvaška si lahko obeta medalje tako na moškem Evropskem prvenstvu v Španiji kot na Evropskem za ženske teden dni kasneje v Zagrebu.

Obe tekmovanji bomo spremljali na Maxximum forumu. POVEZAVA DO TEME.


 
Odprodaja 2020