Bemumast 3 - Imate jajca?

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Vabljeni na Maxximum Open 2015

  • avtor: Uroš Sobočan
  • 17.10.2015

V Medvodah bo 17. oktobra 2015 potekal Maxximumov dogodek leta, mednarodno tekmovanje v kategorijah Bikini, Fitness in Bodybuilding Maxximum Open 2015.

Tekmovanje Maxximum Open iz leta v leto raste, tako po številu tekmovalcev kot po številu obiskovalcev. Zaradi tega smo se odločili, da tekmovanje priredimo v športni dvorani Medvode. Dvorana, ki sprejme okoli 2000 gledalcev, se ponaša z velikimi prostori za pripravo tekmovalcev, številnimi garderobami. Tudi parkirišče je zagotovljeno.

Tudi letos se bomo potrudili in s pomočjo sponzorjev pripravili bogate nagrade za tekmovalce in darilne vrečke za obiskovalce tekmovanja.

Kratka zgodovina tekmovanja

Prvo tekmovanje Maxximum Open je potekalo leta 2012 v festivalni dvorani Maribor. Odziv tekmovalcev in občinstva nas je motiviral, da smo tekmovanje že naslednje leto preselili v veliko večjo dvorano Tabor v Mariboru. Lani smo tekmovanje organizirali v športnem centru Police v Ajdovščini, kjer nas je navdušil pozitiven odziv in podpora prebivalcev Ajdovščine.

Naj še omenim skupne zmagovalce preteklih let. Na prvem Maxximum Open leta 2012 sta skupno zmago slavila Sašo Petek v kategoriji Men Bodybuilding in Iris Vrabič v kategoriji Bikini Fitness.

Leta 2013 je Boštjan Renko slavil kar dve skupni zmagi v kategorijah Men Classic Bodybuilding in Men Bodybuilding. Skupno zmago v kategoriji Bikini Fitness je prvo leto slavila Avstrijka Andrea Lackner.

Lani so bili med najboljšimi Boštjan Renko s skupno zmago v kategoriji Men Classic Bodybuilding, Hrvat Danijel Miklečić v kategoriji Men Bodybuilding in Hrvatica Dora Adanić v kategoriji Bikini Fitness.

Kategorija Bikini bo med najzanimivejšimi

Tekmovanje Maxximum Open poteka po pravilih zveze IFBB. Tekmovanje ne bo zanimivo le za fitnes in bodybuilding navdušence, temveč  tudi za širšo javnost, saj bo na odru moč občudovati tudi Bikini tekmovalke z ženstveno, lepo oblikovano postavo, brez pretirano vidnih mišic. Podobno se bodo v kategoriji Athletic Physique pomerili moški tekmovalci. Ti imajo atletsko postavo, z lepo izraženimi trebušnimi mišicami in primerno telesno definicijo. Nedvomno bodo tekmovalke in tekmovalci prava paša za oči.

Darilne vrečke za gledalce

Seveda ne bomo pozabili tudi na vas. Delili bomo bogato napolnjene darilne vrečke, čakale vas bodo tudi stojnice, na katerih se boste lahko posladkali z beljakovinskimi ploščicami in beljakovinskim pudingom. Povprašali boste lahko tudi za nasvet in po ugodnih cenah kupili izbor prehranskih dopolnil, športne prehrane in športnih oblačil.

Lepo vabljeni.

 

Kdaj?

Ob 15:00.

Kje?

Športna dvorana Medvode, Ostrovrharjeva ulica 4, 1215 Medvode.

 

Vabljeni tudi k spremljanju spletne strani Maxximum OPEN in Maxximum Foruma, kjer bomo o dogajanju poročali neposredno s kraja dogodka.


 
Fitnes akcije jan20