Maxximum Adapt

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

Pro Tan® profesionalne samoporjavitvene kreme za tekmovalce

  • avtor: Uroš Sobočan
  • 03.07.2015

Pro Tan® je v zadnjih 28 letih postalo vodilno podjetje na področju samoporjavitvenih krem za fitnes tekmovalce. Njihovi izdelki spadajo med najkakovostnejše na tržišču, zato so pogosta izbira bodybuilding, fitnes, bikini in physique tekmovalcev, kakor tudi modelov in igralcev.

Izdelki Pro Tan® so nežni do kože, obenem pa zagotavljajo odlično porjavelost naravnega videza in pomagajo razkriti vsak detajl telesne definicije tekmovalca pod sojem odrskih luči. Seveda so barve primerne tudi za tiste, ki ne tekmujejo, a iščejo kakovostne izdelke za samoporjavitev.

Pro Tan® uporablja najsodobnejše tehnološke postopke in najkakovostnejše sestavine, da zagotovi svojim uporabnikom le najboljše izdelke. Zaradi tega so izdelki Pro Tan® tudi uradno sprejeti s strani mednarodne fitnes in bodybuilding zveze IFBB.

Instant Bikini Bronze® Mousse Top Coat

Instant Bikini Bronze® Mousse Top Coat je izdelan posebej za bikini tekmovalke. Zagotavlja odlično porjavelost naravnega videza in je kot nalašč za tekmovanje.

Instant Physique Bronze® Mousse Top Coat

Instant Physique Bronze® Mousse Top Coat je izdelan posebej za physique tekmovalce. Je izjemno enostaven za uporabo, se hitro suši in zagotavlja enakomeren nanos.

Instant Body Builder Bronze® Mousse Top Coat

Instant Body Builder Bronze® Mousse Top Coat je izdelan posebej za bodybuilding tekmovalce. Zagotavlja odlično porjavelost naravnega videza v samo nekaj trenutkih.

Quick Bronze® Dark Brown Posing Gel

Quick Bronze® Dark Brown Posing Gel omogoča videz izjemno porjavele kože v samo nekaj trenutkih. Je izjemno enostaven za uporabo, vodoodporen in bogat z vlažilci, ki zagotavljajo enakomeren nanos.

Overnight Competition Color Base Coat

Pro Tan® Overnight Competition Color Base Coat je samoporjavitvena krema, ki omogoča temno in dolgotrajno porjavitev. Izdelek omogoča enakomerno bledenje barve, podobno kot bledi barva naravno zagorele kože. Je osnovna barva, ki služi kot podlaga za prej omenjene Mousse Top Coat barve.

Muscle Juice® Competition Posing Oil

Muscle Juice® je olje, ki ga nanesemo čez tekmovalno barvo in na ta način poudarimo mišično definicijo. Je prepustno, tako da lahko koža nemoteno diha, poleg tega zmanjšuje potenje. Naravna olja v izdelku se hitro vpijejo v kožo in jo navlažijo ter omogočajo lep sijaj.

Muscle Sheen® Competiton Posing Gel

Muscle Sheen® je gel za večjo vidnost telesne mišične definicije. Nanesemo ga na tekmovalno barvo. Kože ne masti in je prijetnega vonja.

Prikaz nanosa barve

 


 
Odprodaja 2020