Maxximum Adapt

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

FIBO 2018

  • avtor: Uroš Sobočan
  • 18.04.2018

Ekipa Maxximum se je tudi letos že tradicionalno udeležila enega izmed največjih mednarodnih sejmov prehranskih dopolnil, prehrane za športnike, fitnes in velnes opreme na svetu FIBO 2017. Kot vsako leto je sejem tudi letos postregel s številnimi novostmi s področja športne prehrane in prehranskih dopolnil, fitnesa, velnesa in zdravja.

FIBO 2017

Prvi del sejma FIBO je namenjen predvsem predstavitvi proizvajalcev opreme za fitnes centre, velnes opreme in opreme za rehabilitacijske centre. Večjih novosti zadnja leta na tem področju ni opaziti, prevladujoča je predvsem implikacija tehnologije, kot je povezava pametnih telefonov z napravami in podobno.

Drugi del sejma je namenjen predstavitvi športne opreme, oblačil in skupinskim vadbam. Za razliko od prejšnjih let letos na tem področju ni bilo opaziti take priljubljenosti. Bolj kot skupinske vadbe, ki so prednjačile prejšnja leta, so obiskovalce zanimala predvsem športna oblačila.

Zadnji del sejma, ki je zagotovo najzanimivejši za večino obiskovalcev, je bil namenjen predstavitvi proizvajalcev prehranskih dopolnil in športne prehrane. Na stojnicah razstavljavcev je bilo tako moč opazovati brhka dekleta, ki tekmujejo v bikini kategorijah, in mišičaste fante, ki tekmujejo v kategorijah Men's Physique. Priljubljenost teh dveh kategorij je namreč zadnjih nekaj let naravnost eksplodirala.

Odprodaja 2020

Novosti proizvajalca All Stars

Nemško podjetje All Stars je letos postreglo s prenovljeno različico beljakovinskih ploščic Pro-Plex.

Novost je tudi nov okus priljubljenih beljakovinskih ploščic Whey-Crisp bela čokolada/mandelj.

FIBO 2017

Novosti proizvajalca BioTechUSA

BioTechUSA zadnja leta navdušuje z novostmi. Med glavnimi je letos povsem nova linija prehranskih dopolnil Ulisses Series. Gre za skrbno izbrane sestavine in zelo všečno grafično podobo izdelkov.

Odprodaja 2020

Novost sta tudi težko pričakovana nova okusa izjemno priljubljenih beljakovinskih ploščic Zero Bar. Sedaj sp na voljo tudi v okusu čokolada/mentol in čokolada/banana. Ploščice Zero Bar so popolnoma brez sladkorja, brez glutena in brez laktoze. Vsaka ploščica vsebuje kar 21 gramov beljakovin in 12 gramov prehranskih vlaknin.

Novosti proizvajalca Activlab

Tudi proizvajalec Activlab se letos ponaša s številnimi novostmi. De Luxe Whey je novi prašek za pripravo beljakovinskega napitka s sirotkinimi beljakovinami. Novost je tudi že pripravljeni napitek Beta Alanine, ki na 250 ml pripravljenega napitka vsebuje 3000 mg beta alanina in 80 mg vitamina C.

Novosti proizvajalca Warrior Nutrition

Beljakovinske ploščice brez dodanega sladkorja Warrior Crunch Bar so že lep čas pravi hit. Poleg okusov hrustljava bela čokolada, malinovo-limonina skutina torta, mlečna čokolada/kokos in slana karamela, kmalu na police prihaja še okus temna čokolada z arašidovim maslom. Obljubljamo pa tudi, da bomo v prihodnosti dopolnili linijo Warrior Nutrition z novimi, izjemno zanimivimi izdelki.

Novosti proizvajalca QNT

Belgijski proizvajalec QNT je letos predstavil prenoveljen beljakovinski napitek Metapure Zero Carb, ki vsebuje izolat sirotkinih beljakovin in je brez dodanega sladkorja. Novost so tudi beljakovinske ploščice Protein Joy, ki so brez dodanega sladkorja in prenovljeni napitek za pred vadbo Elite N.O. +, ki je na voljo v praktični embalaži. 

Tudi letos nas FIBO ni razočaral. Dejstvo, da je bil razprodan, priča o tem, da se vedno več posameznikov želi informirati o novostih na področju športa, fitnesa, velnesa in rehabilitacije.

Tudi ekipa Maxximuma je domov odšla z veliko mero motivacije za prihodnje načrte in izzive. Poleg izdelkov, ki so že na voljo na naših prodajnih policah, vas bomo kmalu presenetili še z nekaj novostmi. Spremljajte nas, obljubimo, da vam ne bo žal.


 
Odprodaja 2020