Maxximum Adapt

Izšla je deveta številka revije Maxx Fitness & Bodybuilding

Maxx Fitness & Bodybuilding

FIBO 2017

  • avtor: Uroš Sobočan
  • 25.04.2017

Ekipa Maxximum se je tudi letos že tradicionalno udeležila enega izmed največjih mednarodnih sejmov prehranskih dopolnil, prehrane za športnike, fitnes in velnes opreme na svetu FIBO 2017. Kot vsako leto je sejem tudi letos postregel s številnimi novostmi s področja športne prehrane in prehranskih dopolnil, fitnesa, velnesa in zdravja.

FIBO 2017

Prvi del sejma FIBO je namenjen predvsem predstavitvi proizvajalcev opreme za fitnes centre, velnes opreme in opreme za rehabilitacijske centre. Večjih novosti zadnja leta na tem področju ni opaziti, prevladujoča je predvsem implikacija tehnologije, kot je povezava pametnih telefonov z napravami in podobno.

Drugi del sejma je namenjen predstavitvi športne opreme, oblačil in skupinskim vadbam. Za razliko od prejšnjih let letos na tem področju ni bilo opaziti take priljubljenosti. Bolj kot skupinske vadbe, ki so prednjačile prejšnja leta, so obiskovalce zanimala predvsem športna oblačila.

Zadnji del sejma, ki je zagotovo najzanimivejši za večino obiskovalcev, je bil namenjen predstavitvi proizvajalcev prehranskih dopolnil in športne prehrane. Na stojnicah razstavljavcev je bilo tako moč opazovati brhka dekleta, ki tekmujejo v bikini kategorijah, in mišičaste fante, ki tekmujejo v kategorijah Men's Physique. Priljubljenost teh dveh kategorij je namreč zadnjih nekaj let naravnost eksplodirala.

Fatburnerji

Novosti proizvajalca All Stars

Nemško podjetje All Stars je letos postreglo s prenovljeno različico izdelka Raw Intensity 3.17. Ta je namenjen pripravi napitka pred vadbo, t. i. pre-workout, torej za tiste, ki si želijo več moči, eksplozivnosti in hitrejšega napredka. Poleg praška je na voljo tudi praktično pakiranje v stekleničkah (60 ml) za enkratni odmerek.

Priljubljena energijska ploščica Nut Bar je sedaj poleg okusa mešani oreški na voljo tudi z okusom temne čokolade z oreški. Nova sta tudi okusa priljubljenega beljakovinskega pudinga Hy-Pro Deluxe: jabolko-jogurt in brusnica-jogurt.

FIBO 2017

Novosti proizvajalca BioTechUSA

BioTechUSA zadnja leta navdušuje z novostmi. Med glavnimi je letos povsem nova linija prehranskih dopolnil za ženske BioTechUSA For Her. Skrbno izbrane sestavine, praktična oblika izdelkov in motivacijski napisi so le nekatere izmed številnih prednosti.

Novost so tudi težko pričakovani čokoladni okusi izjemno priljubljenih beljakovinskih ploščic Zero Bar. Ploščice Zero Bar so popolnoma brez sladkorja, brez glutena in brez laktoze. Vsaka ploščica vsebuje kar 21 gramov beljakovin in 12 gramov prehranskih vlaknin.

Fatburnerji

Omeniti velja še pestro ponudbo aminokislin, kot so Citrulline Malate, Beta Alanine, L-Arginine, Amino Essential in BCAA 8:1:1 Zero, ki so sedaj na voljo tudi v osvežilnih okusih zelenega jabolka, limone in kole.

FIBO 2017

Novosti proizvajalca Activlab

Tudi proizvajalec Activlab se letos ponaša s številnimi novostmi. WPC 80 je novi prašek za pripravo beljakovinskega napitka s sirotkinimi beljakovinami. Povsem nova je tudi linija Activlab I'm Fit. V njej najdete mešanice za pripravo omlet, krompirjevih palačink, kave in beljakovinskih napitkov brez dodanega sladkorja. Njihova priprava je enostavna, okus pa naravnost fantastičen.

Novosti proizvajalca QNT

Belgijski proizvajalec QNT je letos predstavil novi beljakovinski napitek Light Digest Whey Protein. Na voljo je v odličnih okusih, je brez dodanega sladkorja, poleg sirotkinih beljakovin pa vsebuje še prehranske vlaknine. V prenovljeni različici so predstavili tudi priljubljen beljakovinski napitek Metapure Zero Carb, ki vsebuje izolat sirotkinih beljakovin in je brez dodanega sladkorja.

FIBO 2017

Tudi letos nas FIBO ni razočaral. Dejstvo, da je bil razprodan, priča o tem, da se vedno več posameznikov želi informirati o novostih na področju športa, fitnesa, velnesa in rehabilitacije.

Tudi ekipa Maxximuma je domov odšla z veliko mero motivacije za prihodnje načrte in izzive. Na prodajnih policah lahko že najdete nove izdelke: Maxximum BCAA ENERGY, izjemno priljubljen beljakovinski puding Maxx Dessert po novem na voljo tudi v okusu kremasti piškotek, prihaja novi Maxx Adapt, katerega glavna sestavina je ašvaganda, kmalu pa vas bomo presenetili še z nekaj novostmi. Spremljajte nas, obljubimo, da vam ne bo žal.


 
AKCIJA Maxximum Pure Whey + dodatni izdelek